Μάχη για την παραμονή

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague είναι αυτή ανάμεσα στον Μίλωνα και τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (16/3, 18.00) στη Νέα Σμύρνη, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους.
Πηγή: onsports.gr
Μάχη για την παραμονή

Ο Μίλων είναι τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα αλλά μαθηματικά έχει ελπίδες να προσπεράσει τον 11ο Παναθηναϊκό ώστε να αποφύγει τον απ΄ ευθείας υποβιβασμό, ενώ ο ΠΑΟΚ μετά το 3-1 επί του Φοίνικα Σύρου θέλει να κρατήσει το πλεονέκτημα ισοβαθμίας με τους συριανούς και να μπει στην 4αδα. Για να γίνει σίγουρα αυτό θα πρέπει να νικήσει τους δύο τελευταίους αγώνες με Μίλων και Ολυμπιακός (εντός).

Πρόβλημα με Παγιάν

Ο Μίλωνας στοχεύει στην 5η νίκη του στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με τον Ολυμπιακό και το αγωνιστικό πρόβλημα εστιάζεται στην περίπτωση του Χόρχε Παγιάν ο οποίος έχει ίωση.

Ο προπονητής του Μίλωνα Χρήστος Ντόζης δήλωσε:

«Δύο παιχνίδια έμειναν για την ομάδα μου και θα εξαντλήσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε μαθηματικές ελπίδες για κάτι καλό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει στην 4αδα αλλά θα είναι η ομάδα που θα έχει και την πίεση. Έχουμε καλή ψυχολογία και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι».
Την Πέμπτη έκανε επιτυχημένη εγχείρηση στον ώμο ο Κώστας Καρανικολάου.

 

Διαβάστε ακόμη...