Αγγλικό ενδιαφέρον για Μπουχαλάκη

Κρούση από ομάδα της Premier League έχει δεχθεί ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, την οποία εξετάζει πολύ σοβαρά και είναι πιθανό, όταν γίνει επίσημη πρόταση και προς τον Εργοτέλη, να την αποδεχθεί και να συνεχίσει την καριέρα του «νησί».
Πηγή: sportfm.gr
Αγγλικό ενδιαφέρον για Μπουχαλάκη

Τη στιγμή που τα φίλα προσκείμενα στον ΟΣΦΠ ΜΜΕ (και όχι μόνο αυτά) παρουσίαζαν τον μέσο του Εργοτέλη να έχει υπογράψει στους Πειραιώτες, ο ίδιος με τον ατζέντη του, εξέταζαν την πλέον σοβαρή από πλευρά προοπτικής κρούση που έχουν και είναι από ομάδα της Premier League. Προς το παρών ο Αγγλικός σύλλογος έχει προσεγγίσει μόνο την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να διερευνήσει τις προθέσεις του και ακόμα δεν έχει κάνει κρούση ή πρόταση προς τον Εργοτέλη.

Οι Άγγλοι θέλουν να κλείσουν τον Μπουχαλάκη πριν από το Μουντιάλ Νέων που θα γίνει το καλοκαίρι και στο οποίο αναμένεται να αγωνιστεί, καθώς τότε ίσως με τις εμφανίσεις του προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων Ευρωπαϊκών συλλόγων. Η πλευρά του παίκτη εξετάζει σοβαρά την πρόταση αυτή και μόλις δώσει τη θετική της απάντηση, τότε ο αγγλικός σύλλογος θα προχωρήσει σε συζητήσεις και με τον Εργοτέλη.

Η κρούση αυτή δεν είναι η μοναδική που έχει στα χέρια του ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής, καθώς όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν τον έχει προσεγγίσει και ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Κρήτη Σπορ Fm 87,6 η κρούση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είναι καλύτερη οικονομικά, αλλά η προοπτική του εξωτερικού είναι σαφώς καλύτερη και φυσικά κάτι που προτιμά περισσότερο και ο ποδοσφαιριστής.

Πάντως ούτε ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Εργοτέλη. Ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει γίνει μια διερευνητική συζήτηση, αλλά τίποτα παραπάνω. Η αγωνιστική πορεία του ποδοσφαιριστή στα επόμενα παιχνίδια του, θα είναι και αυτή που θα διατηρήσει το ενδιαφέρον που υπάρχει τώρα, τόσο από την Premier League, όσο και από τον ΠΑΟΚ, ώστε να γίνουν επίσημες προτάσεις στον Εργοτέλη με τον οποίο έχει συμβόλαιο ο παίκτης μέχρι το 2016.

Διαβάστε ακόμη...