"Μπορεί ο Αστέρας Champions League"

Ο έμπειρος επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στον Sentra 103,3, τονίζοντας πως η ομάδα του λειτουργεί σωστά σε όλους τους τομείς και πως η δεύτερη θέση είναι απόρροια της δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο.
Πηγή: sport.gr
"Μπορεί ο Αστέρας Champions League"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καλαντζή:

Για την πορεία του Αστέρα φέτος, τόνισε: "Είναι αναμενόμενο κάτι τέτοιο από μια ομάδα που λειτουργεί σωστά σε όλους τους τομείς κι έχει πολύ καλό ρόστερ. Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία μας. Πραγματοποιούμε πολύ καλή πορεία από την αρχή του πρωταθλήματος, έχουμε συνεχόμενη άνοδο και σίγουρα τα καλά αποτελέσματα μας έχουν φέρει σ' αυτή τη θέση. Στόχος μας είναι να μείνουμε δεύτεροι ως το τέλος. Το αξίζουμε όσοι εργαζόμαστε σ' αυτήν την ομάδα".

Σχετικά με την επικείμενη συμμετοχή στα πλέι οφ, ανέφερε: "Τη δεδομένη στιγμή αφού έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο, ο στόχος παραμένει αυτός. Είναι περίεργο το θέμα με τα πλέι οφ. Όμως έχουμε τη δυνατότητα να διατηρήσουμε τη δεύτερη θέση και να πάμε στα προκριματικά του Champions League. Δεν θα είναι εύκολο, υπάρχουν ακόμα ματς, αλλά αν μείνουμε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Αναφορικά με το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, υπογράμμισε: "Σίγουρα η Λιβαδειά έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία φέτος. Θα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος για μας. Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί και μπορούμε να νικήσουμε και να καθαρίσουμε ουσιαστικά τη θέση μας στα πλέι οφ".

Διαβάστε ακόμη...