«Ξεχάσαμε τι θα πει ήττα»

Το ότι η ΑΕΚ μπορεί σιγά σιγά να κοιτάζει και προς τις υψηλότερες θέσεις, είπε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας πορτιέρο εξήγησε πάντως πως ακόμη η υπόθεση παραμονή δεν έχει τελειώσει για την Ενωση, ωστόσο τόνισε ότι μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, η ψυχολογία έχει αλλάξει στο στρατόπεδο της Ενωσης.
Πηγή: sentragoal.gr
«Ξεχάσαμε τι θα πει ήττα»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πιο δύσκολο με τον αγωνιστικό χώρο. Όσο το γήπεδο ήταν καλό, δείξαμε ότι το ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες. Δείξαμε πολλά θετικά πράγματα, αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ στα ίσα κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι», είπε αρχικά ο Κωνσταντόπουλος.

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Όταν δεν χάνεις για τόσα παιχνίδια, ξεχνάς πως είναι η ήττα. Γίνεται αυτοματισμός και μπαίνεις για τη νίκη. Δεν είναι τίποτα εύκολο, όμως, κι αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε. Να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι για να καταφέρουμε ότι καλύτερο».

Τέλος, ερωτώμενος για το αν μπορεί η ΑΕΚ να κοιτάζει ψηλότερα, ανέφερε: «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και οι αποστάσεις είναι μικρές. Μην ξεχνάμε όμως πως δεν έχουμε τελειώσει ακόμα μαθηματικά το θέμα της παραμονής. Σίγουρα πλέον μπορούμε να κοιτάμε προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Δειλά-δειλά βλέπουμε τις ψηλότερες θέσεις».

Διαβάστε ακόμη...