Συνάντηση Τσιάρτα - Χάβου

Βασίλης Τσιάρτας και Μάκης Χάβος συναντήθηκαν και συζήτησαν για διάφορα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ, ενώ αναμένουν την απόφαση του ΔΣ για την πρόσληψη του δεύτερου, που ίσως γίνει η αιτία να ακολουθήσει ο πρώτος.
Πηγή: gazzetta.gr
Συνάντηση Τσιάρτα - Χάβου

Συνάντηση με τον Βασίλη Τσιάρτα είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Μάκης Χάβος. Ο Έλληνας τεχνικός που είναι από τους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο της Ένωσης συνέφαγε με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους δύο άνδρες να έχουν έρθει αρκετά κοντά τις τελευταίες ημέρες, και ενώ βρίσκονται σε αναμονή της απόφασης των διοικούντων για την συνεργασία τους. Άλλωστε, ο Τσιαρτας ήταν εκείνος που πρότεινε τον Χάβο στην διοίκηση της ΑΕΚ, ενώ όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα επιστρέψει και εκείνος στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να ζητήσει και ο Χάβος σε περίπτωση που προσληφθεί, μια και οι δυο τους μπορούν και θέλουν να συνεργαστούν στενά.

Τέλος, εκτός από το γεγονός ότι βρέθηκαν μαζί και στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, φήμες θέλουν ο Τσιάρτας να είναι εκείνος που ανέλαβε να ενημερώσει τον Χάβο για το ρόστερ της Ένωσης, και γι΄αυτό ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε... σοκαριστικά διαβασμένος για τον κάθε ποδοσφαιριστή, εντυπωσιάζοντας τους πάντες στο ραντεβού στο Κεφαλάρι.

Διαβάστε ακόμη...