Στον Ίκαρο ο Γιαννακίδης

Παίκτης του Ικάρου είναι και επίσημα απο την Παρασκευή (10/8) ο Μιχάλης Γιαννακίδης.
Πηγή: sport-fm.gr
Στον Ίκαρο ο Γιαννακίδης

Ο 24χρονος γκαρντ, οποίος φορούσε –μέχρι πρότινος- τη φανέλα του ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα της Καλλιθέας. Σε 24 παιχνίδια στην περσινή Α1, είχε κατά μέσο όρο 5,6 πόντους και 1,9 ριμπάουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Τη φανέλα του Ικάρου θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μιχάλης Γιαννακίδης! Ο 24χρονος γκαρντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και στις 23 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια από τις πλέον φερέγγυες ομάδες της Α1», ήταν τα πρώτα λόγια του Μιχάλη Γιαννακίδη μετά την υπογραφή του συμβολαίου με τον Ίκαρο, όπου στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η παρουσία του κόουτς Πρίφτη στον πάγκο έπαιξε καθοριστικό ρόλο και έκανε την απόφαση μου πάρα πολύ εύκολη. Επίσης ο τρόπος που με προσέγγισαν ο κύριος Αγγελόπουλος και ο κύριος Ελληνιάδης με εντυπωσίασε και δεν χρειάστηκε πολύ για να πω το "ναι" στην πρόταση του Ικάρου».

Αναφορικά με το τι θα προσφέρει στον Ίκαρο, είπε: «Ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Θα δουλέψω σκληρά σε κάθε προπόνηση και θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για την ομάδα. Θεωρώ ότι υπό τις οδηγίες του κόουτς Πρίφτη, μόνο καλύτερος μπορώ να γίνω και ανυπομονώ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας μας».

Διαβάστε ακόμη...