Εξετάζει Μπελούτσι και Φερνάντεζ ο Ολυμπιακός

Ο Φερνάντο Μπελούτσι με τη «θητεία» ενάμιση χρόνου στον Ολυμπιακό και ο Ματίας Φερνάντεζ της Βιγιαρεάλ είναι οι δύο παίκτες που έχουν αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για τη θέση του επιτελικού μέσου στην ομάδα του λιμανιού την επόμενη σεζόν.
Πηγή: sentragoal.gr
Εξετάζει Μπελούτσι και Φερνάντεζ ο Ολυμπιακός

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» μέσος θα συζητήσει με την Πόρτο, που θέλει να τον παραχωρήσει, και αν οι «δράκοι» δεχθούν το ενδεχόμενο να δώσουν δανεικό τον παίκτη στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας σε συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο Φερνάντεζ της Βιγιαρεάλ είναι περίπτωση για την οποία έχουν συγκεντρώσει καλά στοιχεία οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν και άλλοι μέσοι που εξετάζονται από τη διοίκηση αλλά και τον Ζαρντίμ.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ορμπάιθ»

Η ισπανική εφημερίδα «Ελ Κορέο» ανέφερε με χθεσινό της ρεπορτάζ ότι ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την απόφαση της Μπιλμπάο να αφήσει ελεύθερο τον Πάμπλο Ορμπάιθ προκειμένου να πείσει τον έμπειρο μέσο να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

«Ο Πάμπλο Ορμπάιθ περιμένει νέα από την Αθλέτικ αναφορικά με το αν θα τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν ή αν θα του προτείνουν να λύσουν τη συνεργασία τους, έναν χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Ακόμα δεν του έχουν μεταφέρει επίσημα τη θέση του συλλόγου, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο, η λύση θα είναι φιλική. Ο σύλλογος έχει καλέσει τον Ορμπάιθ να είναι παρών στις 2 Ιουλίου, όταν θα αρχίσει η προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος με την παρουσία του παίκτη την προηγούμενη σεζόν και θέλει να τον κρατήσει. Ο Ορμπάιθ, προτού πάρει την απόφαση του, θέλει πρώτα να ακούσει τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας αναφορικά με το μέλλον του. Ο Βαλβέρδε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάει πέρυσι το καλοκαίρι ο Ορμπάιθ στον Ολυμπιακό» αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα.

Διαβάστε ακόμη...