«Σοκαριστήκαμε αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά»

Νίκος Κωστένογλου, Γρηγόρης Μάκος και Κώστας Μανωλάς μίλησαν στην κάμερα του Novasports και τον Μανώλη Βογιατζάκη για το χθεσινό περιστατικό του Ταξιάρχη Φούντα μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Πηγή: novasports.gr
«Σοκαριστήκαμε αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά»

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Παρουσιάστηκαν προβλήματα ως προς την αναπνοή του ειδικότερα. Ευτυχώς ο γιατρός μας αλλά και ο γιατρός του ΠΑΟΚ επιμελήθηκαν την κατάσταση. Για κάποια δευτερόλεπτα δύο φορές δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα όμως αυτό ξεπεράστηκε και θα ήθελα να αναφερθώ στην βοήθεια του ΠΑΟΚ. Τα πράγματα πήγαν καλά, όλες οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές και σήμερα επέστρεψε με το γιατρό της ομάδας», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Κωστένογλου.

Για το ότι έμεινε μαζί του χθες το βράδυ, είπε: «Είναι ηθική υποχρέωση του προπονητή να βρίσκεται πάντα δίπλα στον ποδοσφαιριστή του. Ιδιαιτέρα τις πρώτες ώρες τα πράγματα ήταν κάπως συγκεχυμένα. Όμως μετά τις δύο τη νύχτα είχε πολύ καλή επικοινωνία και κάναμε ακόμη και πλάκα για το αν θα μπορέσει να παίξει στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Μάκος ανέφερε: «Σοκαριστήκαμε από την αντίδραση του λόγω ηλικίας. Ίσως και η πίεση του αγώνα να έφερε αυτή την κατάσταση και μας έκανε να σοκαριστούμε στα αποδυτήρια. Για αυτό και δημιουργήθηκε πολύ μεγάλος πανικός. Το παιδί έρχεται σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Με το που κατεβήκαμε από το αεροπλάνο χθες επικοινωνήσαμε και ρωτήσαμε αν είναι καλά και ευτυχώς μας διαβεβαίωσαν ότι ήταν καλά. Δεν πήραμε είδηση πότε χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εγώ κάποια στιγμή τον είδα να τρίβει το κεφάλι του και είπα ότι με κάποιον κουτούλισε, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν πιο σοβαρό το χτύπημα. Το θετικό όμως είναι ότι όλα τελείωσαν θετικά».

Με τη σειρά του ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε: «Ευτυχώς όλα είναι καλά και θα του ευχηθώ να είναι ο πρώτος και τελευταίος τραυματισμός που θα έχει στην καριέρα του».

Διαβάστε ακόμη...