Ο Φερέιρα φεύγει, ο Δώνης έρχεται...

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και οι «πράσινοι» στο τέλος της περιόδου θα αναζητήσουν νέο προπονητή.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Φερέιρα φεύγει, ο Δώνης έρχεται...

Από την ελληνική αγορά το πρώτο όνομα που θα «πέσει» στο τραπέζι είναι αυτό του Γιώργου Δώνη, ο οποίος έχει πολλές συμπάθειες στο «τριφύλλι». Βέβαια, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το ποιος θα κάνει σε 2-3 μήνες το κουμάντο στην ομάδα.

Ο προπονητής του Ατρόμητου έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ στη μεγάλη κατηγορία κοουτσάρει για έβδομη σεζόν, οπότε παρά την ηλικία του (43 ετών) θεωρείται έμπειρος προπονητής. Στις ομάδες που έχει δουλέψει έχει να επιδείξει σημαντικό έργο με εξαίρεση την ΑΕΚ, στην οποία «κάηκε» στο 13ο παιχνίδι που ήταν στο πάγκο της.

Η περίπτωση του Δώνη θα απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ στην περίπτωση που αποχωρήσει από τον πάγκο του ο Λάσλο Μπόλονι, αλλά ακόμα όλα είναι ρευστά στον «δικέφαλο» του Βορρά.

***Από την ελληνική αγορά καλά λόγια στον Παναθηναϊκό ακούγονται και για άλλους δύο προπονητές. Ο λόγος για τους Σάκη Τσιώλη και Λάσλο Μπόλονι. Ο Ελληνας προπονητής θεωρείται όμως μετρ για μικρομεσαίες ομάδες, γιατί του αρέσει να «χτυπάει» κυρίως με αντεπιθέσεις. Ενώ μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στο παιχνίδι, να πιέζει τον αντίπαλο του και όχι να επιδιώκει το γκολ στην κόντρα.

***Σημαντική δουλειά στον ΠΑΟΚ έχει κάνει ο Μπόλονι που έχει αναδείξει και πολλά ταλέντα. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει «χτίσει» ένα πολύ καλό όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πει το «ναι» στα πετροδόλαρα που του έχουν προταθεί.

Διαβάστε ακόμη...