ΑΕΚ: Χωρίς Μουκουντί αλλά με Βίντα, Γκατσίνοβιτς και Λιβάι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Εκτός αποστολής έμεινε τελικά για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ο Αρόλντ Μουκουντί, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Γκατσίνοβιτς, Βίντα και Λιβάι Γκαρσία.
Πηγή: sdna.gr
ΑΕΚ: Χωρίς Μουκουντί αλλά με Βίντα, Γκατσίνοβιτς και Λιβάι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Καμερουνέζο στόπερ να μένει εκτός αποστολής, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο Τομ Φαν Βέερτ και ο Πάολο Φερνάντες.

Από την άλλη πλευρά, οι Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ντομαγκόι Βίντα προπονήθηκαν κανονικά και έτσι τέθηκαν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της Κυριακής.

Μάλιστα, στην προπόνηση της Ένωσης βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και πάνω από 100 φίλοι της ομάδας, προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες και να δώσουν το σύνθημα για τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των play off.

Αναλυτικά η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Φρανσόν, Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ελίασον

Διαβάστε ακόμη...