Ολα ανοιχτά για Αϊτόρ

Από forzaonline.gr: Μπορεί ο Αϊτόρ να βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας παρακολουθώντας εξ αποστάσεως τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παραμένει μια «καυτή» εσωτερική υπόθεση για το «τριφύλλι».
Πηγή: forzaonline.gr
Ολα ανοιχτά για Αϊτόρ

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Άρη ο Αϊτόρ τραυματίστηκε στο γόνατο, βγήκε νοκ – άουτ για τους επόμενους έξι μήνες κι ενώ μέχρι τότε, είχε σημειώσει 8 γκολ και έκανε «παπάδες» με τις εμφανίσεις του.

Το συμβόλαιο του 26χρονου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και επιδίωξη των «πρασίνων» είναι να καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο από τις μέχρι τώρα συζητήσεις που έχουν υπάρξει μεταξύ των δύο πλευρών, δεν έχει βγει «λευκός – καπνός».

Ο Αϊτόρ έχοντας ολοκληρώσει το κομμάτι της αποκατάστασης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην Ελλάδα όπου και θα συνεχίσει το στάδιο της αποθεραπείας.

Το come back στην Αθήνα, αυτομάτως θα ανοίξει το νέο κύκλο συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό με φόντο την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Η αλήθεια είναι πως η αθηναϊκή ομάδα έχει καταθέσει πρόταση με σημαντική αύξηση αποδοχών στον ποδοσφαιριστή, αναγνωρίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τη μεγάλη προσφορά επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο μέχρι τώρα ο Αϊτόρ και ο ατζέντης του Αλμπέρτο Μποτίνες δεν έχουν απαντήσει καταφατικά, παρότι αμφότεροι εκτιμούν τη στάση του συλλόγου, το γεγονός πως στάθηκε δίπλα του μετά το σοβαρό τραυματισμό και δεν επηρεάστηκε – από τη ρήξη χιαστών – το ύψος της προσφοράς για το νέο συμβόλαιο.

Οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας θα συνεχιστούν έπειτα από την επερχόμενη άφιξη του Ισπανού εξτρέμ στην Αθήνα κι εκεί θα φανεί κατά πόσον οι σημαντικοί παράμετροι που παραμένουν ακόμα προς συζήτηση θα κλείσουν θετικά και οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν στους όρους του νέου συμβολαίου.

Φυσικά την εσωτερική υπόθεση Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν διακριτικά και ομάδες που θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και καραδοκούν στη γωνία.

Διαβάστε ακόμη...