Το μυαλό στον ΠΑΟΚ και προετοιμασία σε φουλ ρυθμό

Από sdna.gr: Η νίκη απέναντι στην Καρσίγιακα ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, που θέλει να κλείσει νικηφόρα το 2022 στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ (27/12, 19:15).
Πηγή: sdna.gr
Το μυαλό στον ΠΑΟΚ και προετοιμασία σε φουλ ρυθμό

To 2022 φεύγει, με την ΑΕΚ να έχει πετύχει τον αρχικό της στόχο που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL. Η Ένωση θα αγωνιστεί στο Play In, έχοντας πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη. Τα παιχνίδια με την ομάδα της Προύσας θα διεξαχθούν αρχές του 2023 και μέχρι τότε η ΑΕΚ έχει μια άλλη... δουλειά στον ορίζοντα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι διαδοχικές και το 2022 «φεύγει» με ένα ακόμα παιχνίδι υψηλής απαίτησης. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Λιοσίων, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα εδραιώσει την ομάδα του Ηλία Καντζούρη στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία της Ένωσης ξεκίνησε την Παρασκευή, καθως την Πέμπτη (20/12) η ομάδα είχε ρεπό, ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες της μετά τη σπουδαία νίκη-ανατροπή κόντρα στην Καρσίγιακα. Ένα παιχνίδι που ανήκει στο παρελθόν, καθώς στον ορίζοντα πλέον υπάρχει η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο στόχος είναι η νίκη και για το λόγο αυτό η προετοιμασία ξεκίνησε με στόχο η Ένωση να πάρει την 7η νίκη της στο πρωτάθλημα. Το ευχάριστο για τον Έλληνα προπονητή είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ την ίδια στιγμή άπαντες αντιλαμβάνονται την σημασία του αγώνα με τον «δικέφαλο του Βορρά» και πόσο κομβικό είναι για την ΑΕΚ να φτάσει στη νίκη και να κλείσει το έτος με μία ακόμα επιτυχία.

Η προετοιμασία της Ένωσης θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, κάτι που σημαίνει πως τόσο παραμονή όσο και ανήμερα των Χριστουγέννων οι «κιτρινόμαυροι» θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...