Απίθανες ατάκες από τον Αυγενάκη!

Απο forzaonline.gr: Από αποκαλυπτικές μέχρι... απειλητικές ήταν οι δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΘΕΜΑ Κρήτης 103,1.
Πηγή: forzaonline.gr
Απίθανες ατάκες από τον Αυγενάκη!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού παραδέχτηκε πως είναι... δύσκολο να είσαι ο μακροβιότερος με τις πιέσεις που υπάρχουν, τη νοοτροπία και την προσπάθεια να αποβάλει τον τίτλο «υφυπουργός Ποδοσφαίρου»!

Ήταν στρατηγική, είπε, να ασχοληθεί με τον αθλητισμό συνολικά και όχι με το ποδόσφαιρο και μάλιστα με το επαγγελματικό. Μίλησε για τη διαφθορά και τα προβλήματα που υπήρχαν σε πολλά επίπεδα. Είπε ότι κάνει τα αυτονόητα στον αθλητισμό ασχολούμενος με όλα τα αθλήματα, «κάνουμε τα αυτονόητα , το νοικοκύρεμα που έπρεπε, δεν ανακαλύψαμε την Αμερική»!
Ακόμη, αποκάλυψε ότι όταν ο κ. Μητσοτάκης του ανέθεσε το υπουργείο Αθλητισμού στενοχωρήθηκε αρκετά. «Έκανα 1-2 εβδομάδες να συνέλθω, αλλά μετά άρχισα να καταλαβαίνω τι έχω στα χέρια μου» είπε και παραδέχθηκε ότι σήμερα έχει διαφορετική άποψη.

Τόσο που εάν ξανακερδίσει η ΝΔ θα διεκδικήσει ξανά το ίδιο κυβερνητικό πόστο! Είπε δε ότι δόθηκε η ευκαιρία να πάει σε άλλη θέση αλλά ο ίδιος προτίμησε να μείνει. Και ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης παρά τις πιέσεις που δέχτηκε δεν έκανε σκόντο σε αυτά που πίστευε και είναι προς τιμήν του πρωθυπουργού»!

Τέλος, ο Αυγενάκης δήλωσε ότι πήγε εκεί για να σπάσει αυγά, το γραφείο του και το τηλέφωνό του είναι ανοιχτό για όλους, αλλά δεν δέχεται πιέσεις και εκβιασμούς από κανένα. «Κάποιοι πήραν το μάθημά τους και τώρα ξέρουν τι σημαίνει Αυγενάκης και Μητσοτάκης».

Διαβάστε ακόμη...