Τελειώνει και τον Βρσάλικο ο Ολυμπιακός!

Απο sdna.gr: Μετά τον Μαρσέλο, σε πρόωρη διακοπή συνεργασίας και με τον Σίμε Βρσάλικο οδηγείται ο Ολυμπιακός, λόγω των υπέρογκων συμβολαίων σε συνδυασμό με την κατώτερη των περιστάσεων απόδοση τους.
Πηγή: sdna.gr
Τελειώνει και τον Βρσάλικο ο Ολυμπιακός!

Το δίδυμο Βρσάλικο - Μαρσέλο ήταν το όνειρο θερινής νυκτός στον Ολυμπιακό. Έτσι παρουσιάστηκε από τα «ερυθρόλευκα» media, όμως στην πορεία τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Μετά το... φιάσκο που φαίνεται στον ορίζοντα στην υπόθεση του Βραζιλιάνου, όλα δείχνουν πως η αποτυχία θα τοποθετηθεί και στην ταμπέλα της μεταγραφής του Βρσάλικο. Ο έμπειρος μπακ, που ήρθε στον Πειραιά ως «βόμβα» από την Ατλέτικο, δεν μπόρεσε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου τον Ολυμπιακό στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν, αφού πέρασε τα πιο πολλά παιχνίδια στην εξέδρα.

Ο Βρσάλικο, ο οποίος ήταν έτσι κι αλλιώς ευπαθής στους τραυματισμούς, αντιμετώπισε συνεχόμενα μυϊκά προβλήματα και τις τελευταίες εβδομάδες δεν... υπάρχει πουθενά. Είναι χαρακτηριστικό ότι τελευταία φορά έπαιξε στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς με τη Ναντ στο Φάληρο (3/11), ενώ στην Super League κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές και 198 λεπτά. Συνολικά, ο Κροάτης αγωνίστηκε 9 φορές σε προκριματικά, Super League και Europa League και σίγουρα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που περίμεναν ότι ο Βρσάλικο θα... κλειδώσει την θέση στα δεξιά της άμυνας.

Έτσι, η αγωνιστική του εικόνα, η μηδαμινή συνεισφορά και το «βαρύ» συμβόλαιο δημιουργούν ένα «παζλ» που στέλνει τον 30χρονο αμυντικό εκτός Ολυμπιακού και η σκέψη για ένα top class δίδυμο στα πλάγια με τον Μαρσέλο... εξαφανίζεται μέσα σε λίγους μήνες.

Διαβάστε ακόμη...