Στα… αζήτητα ο Μαρσέλο! Πάλι έμεινε εκτός αποστολής

Από skgsports.gr: Ήρθε με τυμπανοκρουσίες, υποδοχές, φιέστες, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως ο Μαρσέλο είναι μακριά από το καλό εαυτό του, δε θυμίζει σε τίποτα τον ακραίο ποδοσφαιριστή που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Πηγή: skgsports.gr
Στα… αζήτητα ο Μαρσέλο! Πάλι έμεινε εκτός αποστολής

Ο Βραζιλιάνος πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε έτοιμος από αγωνιστικής άποψης και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα τραυματισμού. Όμως, ο Μίτσελ αποφάσισε να τον αφήσει και πάλι, όπως και στο ντέρμπι της Λεωφόρου, εκτός αποστολής και δεν τον υπολογίζει ούτε για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό παρότι θα απουσιάζει ο βασικός αριστερός μπακ, Όλεγκ Ρέαμπτσουκ.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται για πρώτη φορά μετά την έλευσή του ο Ντορόν Λάιντνερ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν και άλλες απουσίες, όπως αυτές των Ουί Τζο, Τζολάκη, Βρσάλικο, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (9/11, 20:00) εναντίον του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το πρόγραμμα της Τρίτης (8/11), που έγινε στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή που αναχώρησε για τη Λιβαδειά.

Οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Ισπανός τεχνικός είναι οι εξής: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος και Βρουσάι».

Διαβάστε ακόμη...