Οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς για την Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με την αποστολή να αναχωρεί για Θεσσαλονίκη το απόγευμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως αναμενόταν, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος πριν από δύο μέρες ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο. Την ίδια στιγμή ο Σέρβος προπονητής δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα άλλο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν σε αποστολή του τριφυλλιού τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ένις Τσόκαϊ και Αλέξις Τρουιγιέ.
Πηγή: thessports.gr
Οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς για την Τούμπα

Παράλληλα, ο Γιοβάνοβιτς θα πάρει μαζί του συνολικά 23 ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Τρουιγιέ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.»

Διαβάστε ακόμη...