Ο Μελισσανίδης κάλεσε Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη και τους υπόλοιπους προέδρους στα εγκαίνια, αλλά…

Από skgsports.gr: Στην ΑΕΚ έχουν μπει στην τελική ευθείας της προετοιμασίας για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου αύριο (30/9, 20.00) στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Πηγή: skgsports.gr
Ο Μελισσανίδης κάλεσε Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη και τους υπόλοιπους προέδρους στα εγκαίνια, αλλά…

Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έχει προσκαλέσει στα εγκαίνια του γηπέδου όλους τους προέδρους – ιδιοκτήτες της Super League, με ιδιαίτερη αναφορά να γίνεται στις προσωπικές προσκλήσεις που στάλθηκαν προς τον Ιβάν Σαββίδη, τον Ευάγγελο Μαρινάκη, τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Η απουσία του Ιβάν Σαββίδη θεωρείται δεδομένη, καθώς ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία 2,5 χρόνια αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, για προσωπικούς λόγους έχει επιλέξει να μην παραβρίσκεται καν στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του.

Από τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πρόκειται να παραστεί στα εγκαίνια, όμως θα υπάρχει εκπροσώπηση της «πράσινης» ΠΑΕ από στελέχη της ομάδας.

Παραμένει άγνωστο το τι θα πράξει από την πλευρά του ο Ευάγγελος Μαρινάκης, καθώς δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επί του θέματος.

Η ΕΡΤ 3 θα έχει ζωντανή μετάδοση από τις 20.00. Θυμίζουμε ότι από την Ενωση έχει γίνει γνωστό ότι παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι οι Ναταλία Δραγούμη και Αντώνης Αντωνίου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...