Άρης: Δυσαρέσκεια Καρυπίδη για τις πωλήσεις των διαρκείας

Απο sdna.gr: Η ΠΑΕ Άρης διέθεσε μόλις 4.800 εισιτήρια διάρκειας (λιγότερα συγκριτικά με τα δύο τελευταία χρόνια) κάτι που έφερε τη δυσαρέσκεια του Θόδωρου Καρυπίδη.
Πηγή: sdna.gr
Άρης: Δυσαρέσκεια Καρυπίδη για τις πωλήσεις των διαρκείας

Όσο ξεκίνησε με ενθουσιασμό στον Άρη, το καλοκαίρι, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά, τόσο ολοκληρώθηκε με προβληματισμό...

Αιτία είναι φυσικά ο αριθμός των εισιτηρίων που πωλήθηκαν, ένα νούμερο που δημιούργησε δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΠΑΕ και στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Η διάθεση των διαρκείας ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή και έφτασαν τα 4.800, ένας αριθμός αρκετά μικρότερος από όσα είχαν διατεθεί τα προηγούμενα δύο χρόνια. Αυτό που προβληματίζει είναι ότι παρά τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και προκάλεσαν εντύπωση, δεν υπήρχε η αναμενόμενη κινητικότητα στις πωλήσεις, κι ενώ υπήρχε και δείγμα αγωνιστικής βελτίωσης.

Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχει εκφράσει την μη ικανοποίηση και τον προβληματισμό του για τα χαμηλά νούμερα, καθώς τα έσοδα από τα διαρκείας είναι σημαντικά για τον Άρη, και είναι κάτι που μπορεί να αποδώσει άμεσα ρευστό στην ομάδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...