Πρώτα τον λήστεψαν, τον χτύπησαν και τώρα τον κάνουν μέλος του Ολυμπιακού!

Από skgsports.gr: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Φράιμπουργκ και στο οποίο Νοτιοκορεάτης youtuber έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από οπαδούς των «ερυθρόλευκων».
Πηγή: skgsports.gr
Πρώτα τον λήστεψαν, τον χτύπησαν και τώρα τον κάνουν μέλος του Ολυμπιακού!

Αρχικά ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας, Νίκος Γαβαλάς στηλίτευσε με ανάρτηση στα social media την επίθεση που δέχθηκε ο Νοτιοκορεάτης φίλαθλος στα πέριξ του «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Πέμπτης (15/09) και σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε επίσημα θέση μέσω ανακοίνωσης στην οποία αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει κάθε μορφή βίας με αφορμή μια χαρά της ζωής, όπως θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχουν θέση στο γήπεδό μας αυτοί που προκαλούν βία και διαμορφώνουν κάκιστη εικόνα για τον Σύλλογο σε διεθνή μέσα.

Ο άτυχος φίλαθλος από την Κορέα που δέχτηκε επίθεση σε δρόμο και αρκετή απόσταση από το γήπεδό μας, σήμερα εγγράφεται μέλος στα μητρώα του συλλόγου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα του παραχωρήσει ένα εισιτήριο διαρκείας για να βρίσκεται όποτε θελήσει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης!»

Διαβάστε ακόμη...