Βρήκαν αντίπαλο που πάλεψε και τον… επιπλήττουν!

Απο sdna.gr: Η προπαγάνδα του Ολυμπιακού έρχεται συνεχώς να εκπλήξει με τις δικαιολογίες της. Τώρα τους φταίει ο Βόλος επειδή... τόλμησε να μη θέλει να χάσει.
Πηγή: sdna.gr
Βρήκαν αντίπαλο που πάλεψε και τον… επιπλήττουν!

Αρχικά έφταιξε η διαιτησία. Επειδή κρατήθηκαν μόνο 7 λεπτά καθυστερήσεων και όχι περισσότερο. Το... φάντασμα των καθυστερήσεων σκέπασε πάλι ως δικαιολογία την ψυχή κάθε υποστηρικτή των Πειραιωτών. Ο οποίος βλέπει την ομάδα του να μην τραβά, αλλά κανείς να μην αποδέχεται το προφανές ποδοσφαιρικό πρόβλημα.

Αυτόματα η προπαγανδιστική... γραμμή παραγωγής δικαιολογιών, πήρε μπροστά. Ο Φωτιάς ήταν στο επίκεντρο χωρίς να κάνει κάτι. Απλά αν δεν αναφερθεί ο διαιτητής, τότε θα υπάρξει ανάγκη να πέσουν οι ευθύνες αλλού. Πράγμα δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Γιατί πάντα είναι η ομαδάρα που δεν τη σταματά κανείς αν δεν την αδικήσει.

Πέρα απ' τη διαιτησία, τους έφταιξε και κάτι ακόμη. Το οποίο θα σας εκπλήξει, αλλά για τις δικαιολογίες των εκφραστών του Ολυμπιακού μιλάμε. Η ιστοσελίδα gavros.gr μόλις έληξε το ματς, πέρα απ' την κλάψα για τη διαιτησία που ντροπιάζει τους κανονικούς γαύρους, φιλοξένησε ένα... μνημείο λογικής.

Ένα κείμενο με τίτλο «Εντάξει, το πήραν το πριμ;» που συνέχιζε με μνημειώδη αναφορά: «Έκαναν τα πάντα στον Βόλο και τα κατάφεραν».

Καλά καταλάβατε. Ήθελαν να επιπλήξουν την ομάδα του Βόλου, επειδή προσπάθησε να μη χάσει. Επειδή έπαιξε το ματς. Έχοντας πάθος, διάθεση και φυσικά τη σκοπιμότητα του αποτελέσματος που πάντα θα έχει κάθε ομάδα μικρότερης δυναμικής και μικρότερης ποιότητας.

Όταν όμως έχουν συνηθίσει σε πέναλτι με βουτιές αμυντικών για να... αρπάξουν τον επιτιθέμενο, τότε ναι. Τους φαίνεται περίεργο πως μια ομάδα προσπαθεί να μη χάσει. Απλά η λογική τους είναι απίθανη! «Βάζουν χέρι» στον αντίπαλο επειδή... προσπάθησε να μη χάσει. Επειδή έπαιξε το ματς.

Αυτά δε γίνονται πουθενά...

Διαβάστε ακόμη...