«Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ μεγάλωσε υπερβολικά τις προσδοκίες»

Από thessports.gr: Από το σοκ του αποκλεισμού από την μαλτέζικη Χάμρουν προσπαθεί να συνέλθει η Λέφσκι Σόφιας και μάλιστα το απόγευμα της Παρασκευής (12/8), ο πρόεδρος της βουλγαρικής ομάδας, η παλιά δόξα του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας, Νάσκο Σιράκοφ, έκανε μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο facebook μία μακροσκελή δήλωση.
Πηγή: thessports.gr
«Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ μεγάλωσε υπερβολικά τις προσδοκίες»

Με αυτή πέρα από την στήριξη που ζητά από τον κόσμο προς την ομάδα και τον Στάνιμιρ Στοΐλοφ, ομολογεί ότι μετά την πρόκριση επί του ισχυρού ΠΑΟΚ, δημιουργήθηκαν προσδοκίες που οι παίκτες δεν μπορούσαν να τις αντέξουν,

Χαρακτηριστικά, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«...Κατακτήσαμε και το Κύπελλο Βουλγαρίας στον τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφια. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε μία από τις βουλγαρικές ομάδες στα ευρωπαϊκά τουρνουά αυτή τη σεζόν. Η ομάδα μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας, νικώντας έναν ισχυρό αντίπαλο από την Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ, και οι ελπίδες μας ανέβηκαν. Όλο αυτό το διάστημα, ο εξαιρετικός προπονητής μας και ο άνθρωπος που άλλαξε το σχήμα της ομάδας σε ένα απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ έλεγε ξεκάθαρα και με πολλή ακρίβεια ποια ήταν η πραγματική κατάσταση της ομάδας και ποιες πρέπει να είναι οι προσδοκίες μας. Δεν ήταν τυχαίο που εγώ μετά την απόλυτη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη προέτρεψα να μην επιβαρύνουμε τους παίκτες μας με υπερβολικές προσδοκίες....».

Διαβάστε ακόμη...