Τρίπολη όπως… Τούμπα!

Από paok24.com: Η πρόβα τζενεράλε του Παναιτωλικού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Τρίπολη όπως… Τούμπα!

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Παναιτωλικός δεν είχε στην "ατζέντα" του κάποια φιλική αναμέτρηση, όπως και ο ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες της Super League!

Το ερχόμενο Σάββατο ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα πραγματοποιήσει την "πρόβα τζενεράλε" της για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο στην Τούμπα, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 21:45, όπως και οι "ασπρόμαυροι" που θα φιλοξενήσουν σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών τον Βόλο!

Πιο συγκεκριμένα, οι Αιτωλοί θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη και θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Αστέρα, με τον Αναστασίου να "προβάρει" κατά πάσα πιθανότητα τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ενόψει Τούμπας!

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως την Τετάρτη ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει στο Emileon τον Τηλυκράτη Λευκάδας σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει σήμερα τον Τζόναθαν Μόρσεϊ να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και να επανέρχεται στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, τη στιγμή που σημαντική βελτίωση έχουν παρουσιάσει οι τραυματίες Νταγκό και Πέδρο.

Διαβάστε ακόμη...