Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού και Άρη στα πλέι οφ του Conference League

Από sdna.gr: Γνωστοί έγιναν οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού και Άρη ενόψει της αυριανής κλήρωσης των πλέι οφ του Conference League, εφόσον οι δύο ελληνικές ομάδες ξεπεράσουν τα εμπόδια των Σλάβια Πράγας και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα.
Πηγή: sdna.gr
Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού και Άρη στα πλέι οφ του Conference League

Παναθηναϊκός και Άρης αύριο στις 15:00 το μεσημέρι αναμένεται να μάθουν τον αντίπαλο τους στα πλέι οφ του Conference League, εφόσον πάντα προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό.

Ο Παναθηναϊκός έχει κληθεί να περάσει το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας ενώ ο Άρης της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός, παρότι βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών, ήταν πιθανό να αντιμετωπίσει κάποιους δυνατούς αντιπάλους (όπως η Νις), τους οποίους και απέφυγε.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στα πλέι οφ με όποιον και αν παίξουν οι πράσινοι θα είναι το φαβορί και έτσι γίνεται σαφές ότι ο δρόμος για την επιστροφή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης περνάει από την Πράγα. Την ίδια στιγμή ο Άρης παρότι και αυτός βρίσκεται στα γκρουπ των ισχυρών έχει 25% πιθανότητες να κληθεί να αντιμετωπίσει την πολύ καλή Νις ενώ καλές ομάδες έχουν και οι Χάιντουκ - Βιτόρια Γκιμαράες που βρίσκονται στους πιθανούς αντιπάλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Πάμε να δούμε τους πιθανούς αντιπάλους των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ράκοφ (Πολωνία) / Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία)
ΜΟΛ Φέχερβαρ (Ουγγαρία) / Πετροκούμπ (Μολδαβία)
Λέφσκι (Βουλγαρία) / Χάμρουν (Μάλτα)
Λουγκάνο (Ελβετία) / Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ)

Άρης: Νις (Γαλλία)
Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία) / Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία)
Βαντούζ (Λιχτενστάιν) / Κόνιασπορ (Τουρκία)
Βίκινγκ (Νορβηγία) / Σλίγκο Ρόβερς (Βόρειος Ιρλανδία)

Διαβάστε ακόμη...