Στον αέρα ο Μαρτίνς!

Από sdna.gr: Δύσκολες ώρες για τον Πέδρο Μαρτίνς καθώς από το περιβάλλον της διοίκησης υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την τραγική εικόνα. Ο Πορτογάλος θεωρείται ο βασικός υπεύθυνος και αναμένονται εξελίξεις την Πέμπτη.
Πηγή: sdna.gr
Στον αέρα ο Μαρτίνς!

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Πορτογάλος ανέλαβε τον Ολυμπιακό, το μέλλον του κρέμεται σε μια κλωστή.

Το περιβάλλον του διοικητικού ηγέτη των ερυθρολεύκων (παράγοντες και άνθρωποι των media) μεταφέρουν μεγάλη δυσαρέσκεια και η Πέμπτη είναι εξαιρετική κρίσιμη για να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν.

Δεδομένα πάντως υπάρχει πολύ μεγάλος προβληματισμός για την εικόνα εδώ και μήνες που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τον Ολυμπιακό.

Ο οδυνηρός αποκλεισμός αφήνει χωρίς το όνειρο του Champions League και των 40 εκατομμυρίων ευρώ τα ταμεία της ΠΑΕ και στη διοίκηση σκέφτονται ότι κάτι πρέπει να κάνουν για να γυρίσει το κλίμα.

Ο Μαρτίνς έχοντας λάβει τα μηνύματα ήταν ξεκάθαρος: Δεν σκέφτεται τη λύση της παραίτησης. Ως εκ τούτου, η απόλυση είναι μονόδρομος εφόσον ο Μαρινάκης επιλέξει τελικά τη συγκεκριμένη λύση. Ειδάλλως θα του δώσει μια ευκαιρία ακόμα με τη Σλόβαν.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες για τον Μαρτίνς με τις πιθανότητες πάντως να μην ήταν υπέρ του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...