Το δίλημμα του Στοΐλοφ για την Τούμπα

Από paok24.com: Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, αλλά και από τα βουλγαρικά ΜΜΕ, για την τακτική του, στη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ, ειδικά από τη στιγμή, που είχε να διαχειριστεί και σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών.
Πηγή: paok24.com
Το δίλημμα του Στοΐλοφ για την Τούμπα

Κάποιοι ποδοσφαιριστές, επιστρέφουν στη ρεβάνς της Τούμπας, ο ένας στο αριστερό άκρο της άμυνας (Τσουνάμι) και ο άλλος στο κέντρο (Κράεφ). Όπως αναφέρουν στη Βουλγαρία, ο προπονητής της Λέφσκι, είναι σε δίλημμα, όσον αφορά την άμυνα του, ενόψει της Πέμπτης.

Η μία σκέψη του, είναι η επιστροφή στην τετράδα στην άμυνα, με τον Πετρίς δεξιά, τους Σούντμπεργκ-Κόρντομπα στα στόπερ και τον Τσουνάμι, αριστερά. Η άλλη είναι να διατηρήσει το 3-4-3, το οποίο του πήγε πολύ καλά στον πρώτο αγώνα και σε αυτήν την περίπτωση, οι τρεις στην άμυνα, αναμένεται να είναι οι Φαν ντερ Καπ, Σούντμπεργκ και Κόρντομπα, με τον Πετρίς σε όλη τη δεξιά πλευρά και ο νεαρός Γκάλτσεφ στα αριστερά. Ίδια δηλαδή με το πρώτο παιχνίδι.

Όσον αφορά, τον έτερο που αναμένεται να είναι διαθέσιμο, τον Κράεφ, σύμφωνα πάντα με τους Βούλγαρους, το πιθανότερο είναι να έρθει από τον πάγκο και να μη βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, μεθαύριο. Τέλος, ο έμπειρος Μιλάνοφ, προπονήθηκε κανονικά χθες, αφού πήρε τις απαραίτητες ανάσες, ενώ Ποπόφ και Στεφάνοφ, δε μπήκαν στο πρόγραμμα της τακτικής και δεν υπολογίζονται ούτε για τη ρεβάνς.

Διαβάστε ακόμη...