Ολυμπιακός: Νέα… τριάρα

Από paok24.com:Ο Ολυμπιακός έδωσε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι και γνώρισε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά με 3-1 από την Σάλτσμπουργκ.
Πηγή: paok24.com
Ολυμπιακός: Νέα… τριάρα

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετώπισε -ξανά- σημαντικά προβλήματα στα μετόπισθεν, ενώ έχασε και μεγάλες ευκαιρίες, όπως αυτή του Μασούρα στο 54ο λεπτό, που δεν σκόραρε σε κενή εστία.

Στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί, με τον Ελ Αραμπί να ανοίγει το σκορ με πλασέ εντός περιοχής για το 1-0 στο 14′, με τη Σάλτσμπουργκ να ισοφαρίζει στο 22′, όταν ο Σέσκο πήρε την κεφαλιά από μπαλιά του Μπερνάρντο και ο Σίμιτς με σουτ έκανε το 1-1.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 41′, οι Αυστριακοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με σουτ του Καμέρι στην κίνηση, μετά από πάσα του Σίμιτς. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σημαντικά στο δεύτερο μέρος, ενώ στο τέλος, η Σάλτσμπουργκ βρήκε και τρίτο γκολ με τον Φερνάντο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 82ο λεπτό.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός επιστρέψει στην Αθήνα για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του πριν τα ματς με τη Μακάμπι για τον 2ο προκριματικό του Champions League, με τον Μαρτίνς να κρατάει πολλές σημειώσεις από όσα είδε στα φιλικά.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος (Μ. Καμαρά), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκ. Καμαρά (79′ Καρβάλιο), Μασούρας (61′ Ζίνκερναγκελ), Ραντζέλοβιτς (79′ Χασάν), Ελ Αραμπί (67′ Αμπ. Καμαρά).

Διαβάστε ακόμη...