Πρόταση 850.000 για Βέλεθ και όλα δείχνουν πώληση!

Από sdna.gr:Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η Αλ Φατέχ του Δώνη ανέβασε την προσφορά στα 850.000 ευρώ προς τον Παναθηναϊκό, δίνοντας και 1 εκατ ετησίως στον Βέλεθ και όλα δείχνουν πως οι πράσινοι με... βαριά καρδιά θα συναινέσουν στην πώλησή του.
Πηγή: sdna.gr
Πρόταση 850.000 για Βέλεθ και όλα δείχνουν πώληση!

Η διαπραγμάτευση έφερε αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό που από τα 220.000 ευρώ υποχρέωσε τους Σαουδάραβες να στείλουν νέα πρόταση με 850.000 ευρώ για την αγορά του Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός πιέζει ασφυκτικά για την πώληση του, δείχνοντας ενοχλημένος τις τελευταίες μέρες, καθώς έχει στα χέρια του μυθική πρόταση 2 εκατ ευρώ για 2 χρόνια και πλέον οι πράσινοι οδηγούνται στην πώλησή του.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ, με τον Γιοβάνοβιτς να δίνει το ΟΚ σε αυτά τα χρήματα προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στη συνέχεια με αριστεροπόδαρο στόπερ από το πάνω ράφι. Στον Παναθηναϊκό δεν ήταν διατεθειμένοι να ανεβάσουν τον Βέλεθ από τις 300.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του σε περισσότερα από 450.000 για λόγους ισορροπίας εντός της ομάδας και για αυτό φαίνεται πως θα προχωρήσουν στη διαδικασία πώλησης του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...