Θρίλερ: «Σφήνα» της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Καμαρά!

Από paok24.com: "Τρελαμένος" ο Vaggelis Marinakis για τον Μαυριτανό επιθετικό, είναι αποφασισμένος να "ματσάρει" την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη!
Πηγή: paok24.com
Θρίλερ: «Σφήνα» της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Καμαρά!

Περίοπτη θέση στα σημερινά πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων βρίσκεται το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!

"Δικός του ο Καμαρά" γράφει μία εφημερίδα, "ερυθρόλευκος ο Καμαρά" γράφει μία άλλη, "τανκ στον δρόμο για τον Πειραιά" γράφει μία τρίτη, "κι άλλο μπαμ" αναφέρει μία τέταρτη!

Όπως όλα δείχνουν, το deal μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη θα "κλείσει" στα... 5 εκατομμύρια ευρώ συν την παραχώρηση του Λοβέρα στους "κίτρινους" ως... ελεύθερος βεβαίως βεβαίως, όμως τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα στην... Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Μαυριτανό επιθετικό!

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Vaggelis Marinakis, βλέποντας τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να δίνει...γη και ύδωρ στον Θόδωρο Καρυπίδη για τον Καμαρά, συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και έδωσε την εντολή να μπει και η Φόρεστ στο παιχνίδι, αφού πρώτα τα...έψαλλε στους συνεργάτες του για τον χρόνο που χάθηκε!

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε δεν αποκλείεται η υπόθεση Καμαρά να εξελιχθεί σε... θρίλερ, με τον Θόδωρο Καρυπίδη από τη μία να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά να μην μπορεί να κλείσει την πόρτα στον Vaggelis Marinakis με τον οποίο επίσης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν για ποδοσφαιριστές της Νότιγχαμ, τη στιγμή που είναι άγνωστο το τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής!

Σε κάθε περίπτωση, ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ευρώπη κρατάει την ανάσα της...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...