Γκάλτσεφ: «Από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, μπορούμε να προκριθούμε»

Από paok24.com : Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Λέφσκι Σόφιας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με τα δύο παιχνίδια να διεξάγονται στις 21 και 28 Ιουλίου.
Πηγή: paok24.com
Γκάλτσεφ: «Από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, μπορούμε να προκριθούμε»

Από την πλευρά των Βούλγαρων, οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών για τις «μάχες» με τον ΠΑΟΚ κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, με τους περισσότερους να μιλούν για έναν πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Κάτι παρόμοιο είπε και ο τερματοφύλακας, και αρχηγός της ομάδας, Νικολάι Μιχαΐλοφ, εχθές. Κάτι παρόμοιο είπε και ο αμυντικός της Λέφσκι, Πάτρικ-Γκάρμπριελ Γκάλτσεφ, σήμερα, ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Έχουμε μια καλή ομάδα. Έχουν έρθει σπουδαίοι νέοι ποδοσφαιριστές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Ειδικά ο Ιβελίν Ποπόφ. Προσπαθεί να μας βοηθήσει όλους, ειδικά τους νέους. Επίσης, από την πρώτη προπόνηση ο κόουτς Στοΐλοφ μας καθοδηγεί, μας μιλά για κάθε λεπτομέρεια. Δεν μας αφήνει να πάρουμε ανάσα» ανέφερε αρχικά ενώ πρόσθεσε:

«Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της νέας σεζόν. Έτσι πρέπει να νιώθουμε πάντα. Έχουμε μπροστά μας δύσκολους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, που είναι μια εκ των μεγαλύτερων ομάδων στην Ελλάδα. Ωστόσο νομίζω πως θα έχουμε την ευκαιρία μας, μπορούμε να περάσουμε. Κοιτάμε μπροστά, και καλώ τους φιλάθλους να συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Τους είμαστε πολύ ευγνώμονες».

Διαβάστε ακόμη...