Τρέμουν στον Ολυμπιακό: Ούτε τα προσχήματα!

Απο paok24.com: Τέτοια αγάπη για τον Κλάτενμπεργκ, ούτε ο Ρωμαίος την Ιουλιέτα!
Πηγή: paok24.com
Τρέμουν στον Ολυμπιακό: Ούτε τα προσχήματα!

Την... γη κάτω από τα πόδια τους έχουν χάσει στον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του νέου προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, για το μέλλον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ!

"Το συμβόλαιο του κ. Κλάτενμπεργκ λήγει στις 30/7. Σύμφωνα με το άρθρο 53 του Καταστατικού της Ε.Π.Ο. για την ανανέωση του συμβολαίου του απαιτείται θετική εισήγηση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η εισήγηση αυτή, θετική ή αρνητική, θα γνωστοποιηθεί μέχρι τις 15/7" τόνισε ο Τάκης Μπαλτάκος μέσω ανακοίνωσης!

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός έβαλε μπρος τον επικοινωνιακό μηχανισμό του, χωρίς να νοιάζεται καν να τηρήσει τα προσχήματα! "Πρόκληση από Μπαλτάκο! Θέλει να διώξει τον Κλάτενμπεργκ κόντρα στις FIFA και UEFA" ανέφερε χθες στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα "Γαύρος" ή αν προτιμάτε η εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής" στο οπισθόφυλλό της, με την καμπάνια με τίτλο "Κλάτενμπεργκ στην Ελλάδα μέχρι να σβήσει ο ήλιος", να συνεχίζεται και σήμερα!

"Μεγάλη κινητοποίηση του ποδοσφαιρικού παρακράτους! Για να χτυπήσουν τον αχτύπητο και εφέτος Θρύλο! Θέλουν να διώξουν τον Κλάτενμπεργκ για να αναλάβουν τα δικά τους παιδιά και να αρπάξουν από τα έσοδά του" αναφέρει το ένα... άρθρο που φιλοξενείται σήμερα στην εφημερίδα "Γαύρος", "ο Μπαλτάκος σιώπησε μπροστά στις FIFA και UEFA για τον Κλάτενμπεργκ" αναφέρει το δεύτερο, "ο Άγγλος έχει έτοιμους τους πίνακες, προχωρά στον σχεδιασμό του" αναφέρει το... τρίτο, προκειμένου να ηρεμήσει και λίγο ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Τέτοια αγάπη για τον Κλάτενμπεργκ, ούτε ο Γιάννης Σπάθας για τον... Ολυμπιακό και το Αιγάλεω δηλαδή! Χα χα, τι λέω; Ούτε ο Ρωμαίος για την Ιουλιέτα! Οι λόγοι αυτής της αγάπης; Προφανείς!

Διαβάστε ακόμη...