Φωτιές» άναψε o Φραν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό

Από skgsports.gr: Η πρόταση της Αλ Φατέχ, για την αγορά του Ισπανού κεντρικού αμυντικού προκάλεσε αναστάτωση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.
Πηγή: skgsports.gr
Φωτιές» άναψε o Φραν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προσφέρει μυθικές απολαβές στον Φραν Βέλεθ, όχι όμως και στον Παναθηναϊκό, που δίνει μόλις 200.000 ευρώ και η πρόταση απορρίφθηκε από τους «πράσινούς».

Ωστόσο η πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή πιέζει ασφυκτικά, καθώς ο Βέλεθ βλέπει στην πρόταση των Αράβων την ευκαιρία να κάνει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, κατέθεσαν πρόταση άμεσης επέκτασης στον Βέλεθ με αύξηση αποδοχών αλλά αυτή την στιγμή ο παίκτης δεν μπαίνει στην διαδικασία να συζητήσει την προσφορά αυτή και προσπαθεί να πιέσει καταστάσεις, έστω κι αν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

«Ο Φραν πήγε πρόσωπο με πρόσωπο, χαρίζοντας χρήματα από τον μισθό του προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κερδίσει χρήματα. Θέλει να γίνει με σωστό τρόπο γιατί στον Παναθηναϊκό ήταν χαρούμενος. Είναι όμως ένα θέμα το οποίο είναι πάνω από αυτό, είναι κάτι που δεν μπορεί να απορρίψει. Λύνει το πρόβλημα της ζωής τη δικής του και της οικογένειάς του. Το μόνο που θέλει είναι να δουν την κατάστασή του και να καταλάβουν ότι χρειάζεται να πάει στην Αραβία. Από την πρώτη μέρα έχει υπερασπιστεί τα συμφέροντα του συλλόγου κόντρα σε κάθε πρόβλημα, με τραυματισμούς και πόνους για πολλούς μήνες. Αλλά τώρα έφτασε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι τους», δήλωσε στο Gazzetta ο εκπρόσωπος του Βέλεθ, Άλβαρο Βιθκαϊνό.

Διαβάστε ακόμη...