Απίστευτη γκάφα από τον Λευτέρη Αυγενάκη!

Από paok24.com: Το ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν έχει και... στενή σχέση με τον αθλητισμό, παρότι υφυπουργός Αθλητισμού, το έχουν καταλάβει άπαντες! Αυτό που συνέβη όμως στην προ ημερών εκδήλωση για τα εγκαίνια των ανακαινισμένων υπαίθριων γηπέδων στο Ποσειδώνιο, ξεπερνάει κάθε φαντασία!
Πηγή: paok24.com
Απίστευτη γκάφα από τον Λευτέρη Αυγενάκη!

Μεταξύ άλλων, το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε και ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος άκουσε από τον Λευτέρη Αυγενάκη να τον προσφωνεί... σπουδαίο τερματοφύλακα της Εθνικής του Euro 2004, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr.

Φυσικά, τόσο ο ίδιος ο Χαριστέας όσο και οι υπόλοιποι που ήταν μάρτυρες του περιστατικού έμειναν εμβρόντητοι, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να γίνεται για μία ακόμα φορά πρωταγωνιστής για λάθος λόγους!

Μπέρδεψε ο Λευτέρης Αυγενάκης τον Άγγελο Χαριστέα με τον... Κώστα Χαλκιά; Ήταν τόσο κουρασμένος από το καθημερινό "τρέξιμο" για το καλό του ελληνικού αθλητισμού; Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι; Ήταν ένα μήνυμα προς τον Άγγελο Χαριστέα ότι... αδικήθηκε παίζοντας επιθετικός ενώ θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη καριέρα ως τερματοφύλακας;

Πολλά τα ερωτήματα, καμία σίγουρη απάντηση...

Διαβάστε ακόμη...