Παναθηναϊκός: Με μοναδικούς απόντες Ιωαννίδη - Σάντσες στην Τούμπα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε 24 παίκτες μαζί του στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Τούμπα και αναμένεται να κάνει και rotation. Εκτός μόνο οι Ιωαννίδης και Σάντσες.
Πηγή: sdna.gr
Παναθηναϊκός: Με μοναδικούς απόντες Ιωαννίδη - Σάντσες στην Τούμπα


Το τριφύλλι ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Σέρβος προπονητής πήρε μαζί του συνολικά 24 παίκτες ενώ άφησε εκτός τους Ιωαννίδη και Σάντσες. Ο πρώτος κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα ενόψει της αυριανής αναμέτρηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (17/5, 20:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Διαβάστε ακόμη...