Έκλεισε και τυπικά η συμφωνία ΑΕΚ - Αλμέιδα

Μετά την επίσκεψη στην «OPAP Arena», ο Αργεντινός τεχνικός ολοκλήρωσε στα γραφεία της ΠΑΕ, τα διαδικαστικά της συμφωνίας με την Ένωση.
Πηγή: sdna.gr
Έκλεισε και τυπικά η συμφωνία ΑΕΚ - Αλμέιδα

Αν και όπως είναι γνωστό από πριν, οι επίσημες ανακοινώσεις και η παρουσίαση θα γίνουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος, από σήμερα (3/5), ο Ματίας Αλμέιδα είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, από τη σεζόν 2022-2023.

Μετά από την επίσκεψη του στην «OPAP Arena» στην Νέα Φιλαδέλφεια, ο Αργεντινός τεχνικός πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι κι εκεί ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά για τη συμφωνία του με την Ένωση. Αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας από τις 17 Μαΐου, τη μέρα δηλαδή που η ΑΕΚ θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Από τους υπεύθυνους του σχεδιασμού της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα πήρε αναλυτικό φάκελο με όλα τα στοιχεία της ομάδας, με ολόκληρη τη δομή, τα πρόσωπα και τα πάντα σε σχέση με το οργανόγραμμα όπως αυτό είναι σήμερα. Στοιχεία που είχε ζητήσει να πάρει αναλυτικά στα χέρια του ο νέος προπονητής της Ένωσης.

Πλέον ξεκινάει για τον Ματίας Αλμέιδα η περίοδος της δικής του προετοιμασίας για την ανάληψη των καθηκόντων του σε λίγες μέρες. Μαζί και η προετοιμασία για τη μόνιμη εγκατάσταση του ίδιου και των συνεργατών του στην Αθήνα. Θα μείνει εδώ για να παρακολουθήσει στο ΟΑΚΑ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή και τη Δευτέρα θα φύγει από την Ελλάδα. Αυτός ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, έχει φυσικά μια ολόκληρη διαδικασία μετακόμισης και προετοιμασίας, αλλά και δουλειάς την οποία μπορεί να κάνει κι από τη χώρα του. Απ΄όπου φυσικά θα παρακολουθήσει και τα υπόλοιπα ματς της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Ο Αλμέιδα φυσικά εντυπωσιάστηκε από την επίσκεψη του στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Μια χαρακτηριστική ατάκα του στους Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ που τον συνόδεψαν ήταν πως «είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το γήπεδο βγάζει πολύ πάθος και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε τέτοιο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...