Χένρικσεν: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Σε βαρύ κλίμα βρίσκονται στο στρατόπεδο της Μίντιλαντ, μετά τον αποκλεισμό στο Europa Conference League από τον ΠΑΟΚ, με τον Μπο Χένρικσεν να σχολιάζει το νέο... στραβοπάτημα της ομάδας του.
Πηγή: sdna.gr
Χένρικσεν: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ»

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, η Μίντιλαντ κόντεψε να δώσει συνέχεια στο αρνητικό σερί, κόντρα στην Οντένσε, για το δανέζικο πρωτάθλημα, όμως ο Βάγκνερ Λοβ έσωσε τον βαθμό στο φινάλε (2-2).

Ο προπονητής της ομάδας, Μπο Χένρικσεν, μίλησε για το κομμάτι της ψυχολογίας, επισημαίνοντας πως η ομάδα του πρέπει να αφήσει πίσω της τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Δικέφαλο, να μην ντρέπεται γι' αυτόν και να βρει την πίστη που της λείπει, ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, αντί να σκεφτόμαστε ότι είναι κρίμα που αποκλειστήκαμε. Δεν είναι ένας αποκλεισμός που πρέπει να μας κάνει να ντρεπόμαστε. Έχω βιώσει πιο σκληρές κρίσεις από αυτήν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα εμείς, είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε.
Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Γκολ από Χρυσάφι με το Golden 21! Δωρεάν για όλους! Όροι & προϋποθέσεις |21+

Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτά τα τελευταία παιχνίδια, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Οι παίκτες μου έκαναν ό,τι μπορούσαν και σε αυτόν τον αγώνα. Ίσως μας λείπει η πίστη αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε ακόμη...