Τα τελευταία νέα της Μίντιλαντ πριν την Τούμπα

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Τετάρτη (23.02) η Μίντιλαντ κι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με φόντο μία θέση στους 16 του UEFA Europa Conference League 2021-22.
Πηγή: paokfc.gr
Τα τελευταία νέα της Μίντιλαντ πριν την Τούμπα

Το Rival Analysis του paokfc.gr σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των Δανών πριν τη μάχη της Τούμπας.

Μπορεί οι υποχρεώσεις της Μίντιλαντ να ξεκίνησαν ιδανικά μετά τη χειμερινή διακοπή και να επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Arena Herning, αλλά στις εγχώριες διοργανώσεις οι Δανοί μπήκαν με το... αριστερό.Η Άλμποργκ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για το συγκρότημα του Μπο Χένρικσεν, πήρε ένα σπουδαία διπλό στην Γιουτλάνδη με 0-2 και έριξε τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ από την κορυφή του πρωταθλήματος.Η Μίντιλαντ κυριάρχησε στο παιχνίδι, είχε σωρεία ευκαιριών, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ, πληρώνοντας παράλληλα κάποιες αμυντικές ολιγωρίες.

Ο Γκράνλι στο 28′ κι ο Χοχ στο 56′ σημείωσαν τα γκολ της Άλμποργκ, που ήταν αποτελεσματική στις λίγες ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν.Ο Χένρικσεν έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Τούμπας, εκτός του Ντάλσγκααρντ, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την ομάδα καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το παιδί τους κι έμεινε εκτός αποστολής.Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή της Μίντιλαντ είναι οι:Όλαφσον, Τόμπσον, Μπίτσον, Χεγκ, Άντερσον, Τιχοσέν, Σβιατσένκο, Παουλίνιο, Ντιρ, Ζουνίνιο, Σίστο, Μέγερ, Εβάντερ, Σόρενσεν, Τσαρλς, Ονιεντίκα, Ίσακσεν, Λοβ, Λιντ, Σιμσίρ, Μπρουμάδο.

Οι Δανοί την Τετάρτη (23.02) προπονήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ νωρίτερα ο αρχηγός της ομάδας Σβιατσένκο κι ο προπονητής Χένρικσεν μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.Ο αμυντικός της Μίντιλαντ περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ είπε πως ο προπονητής θα καθορίσει την προσέγγιση του αγώνα. Ο Σβιατσένκο πρόσθεσε πως αυτός κι οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να είναι επιθετικοί και να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.Από τη μεριά του ο τεχνικός των Δανών είπε: «ανυπομονούμε γι' αυτό το παιχνίδι, πιστεύω θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι σε μια καυτή έδρα. Είναι ένα γήπεδο που ξέρουμε ότι ο κόσμος δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα. Περιμένω να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον ΠΑΟΚ πλέον. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, αποφασιστικοί και ψύχραιμοι σε όλα τα σημεία του αγώνα.» .

Διαβάστε ακόμη...