Δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό!

Αό sdna.gr: Η Volley League έχει δείξει στον Παναθηναϊκό τις προθέσεις της με κάθε τρόπο τα τελευταία χρόνια και λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κοινοποίησε και την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τιμωρία δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που ισχύει από το πρώτο ματς των πλέι οφ.
Πηγή: sdna.gr
Δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό!

Η τιμωρία αφορά το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καθώς με βάση το κατηγορητήριο στο γήπεδο μπήκαν επιπλέον 15 θεατές του προβλεπόμενου, φώναξαν αντεθνικά συνθήματα και τέλος έριξαν ένα ποτήρι μπύρα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι πράσινοι απολογήθηκαν χθες και η απόφαση βγήκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, για δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που αφαιρεί ένα μεγάλο αβαντάζ για το τριφύλλι δεδομένου μάλιστα ότι θα ξεκινήσει να εκτίει την ποινή στην κρίσιμη δεύτερη φάση, με παιχνίδια υψηλού βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Ταυτόχρονα ο Παναθηναϊκός που θα έχει κόσμο σήμερα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό γίνεται υπότροπος και οτιδήποτε συμβεί θα σημάνει αυτομάτως και μεγάλο κίνδυνο για αύξηση της ποινής.

Στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Ρέντη, είχαν δημιουργηθεί σοβαρά επεισόδια έξω από το κλειστό, με την Αστυνομία, κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του αθλητή Ζήση με τον Ολυμπιακό πάντως να μην αντιμετωπίζει κανένα κίνδυνο τιμωρίας.

Διαβάστε ακόμη...