Κανονικό οπλοστάσιο στην κατοχή των οπαδών στο Πέραμα

Από paok24.com:Επεισόδια μεταξύ οπαδών προκλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Πέραμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Open, ομάδα οπαδών της ΑΕΚ επιτέθηκε σε οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι, εκείνη την ώρα, αποχωρούσαν από εκδήλωση σε σύνδεσμό τους, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.
Πηγή: paok24.com
Κανονικό οπλοστάσιο στην κατοχή των οπαδών στο Πέραμα

Μάλιστα ομάδα νεαρών φέρεται να έβαλε φωτιά σε δύο σταθμευμένα ΙΧ και χρειάστηκε, να επιχειρήσουν στο σημείο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η αστυνομία έπειτα από επέμβαση προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές ατόμων, ενώ επτά από αυτές έγιναν συλλήψεις. Σήμερα, η ΕΛ.ΑΣ. έβγαλε την ανακοίνωσή της σχετικά με τα όσα βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και τα "ευρήματα" εντυπωσιάζουν αρνητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Χθες (30-1-2022) το βράδυ, ομάδα εκατό (100) περίπου ατόμων, συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Περάματος, κρατώντας ξύλινα κοντάρια και καπνογόνα και επιτέθηκαν σε δύο (2) διερχόμενα αυτοκίνητα στα οποία προκάλεσαν φθορές.

Την ίδια ώρα πραγματοποιείτο, σε γραφεία συνδέσμου φιλάθλων στην περιοχή, εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), που πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην περιοχή, εντόπισαν οκτώ (8) ημεδαπούς και σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή επτά (7) εξ αυτών :

-10- φωτοβολίδες
-3- αναδιπλούμενα μαχαίρια
αναδιπλούμενος μεταλλικός σουγιάς (τύπου πεταλούδα)
-2- σπρέι πιπεριού

Οι ανωτέρω προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθησαν.

Σε βάρος των επτά (7) ημεδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά».

Τελευταία άρθρα
paok24.com
ΠΑΟΚ: Αυτοί που ξεχωρίζουν μπροστάΚάρλο Αντσελότι: Έληξε το δίπλωμα προπονητικής και ξαναδίνει εξετάσεις!Γουέστ Χαμ: Δίνει 45 εκ. Ευρώ για τον Ντάρβιν Νούνιες της Μπενφίκα!Απόλλων Σμύρνης: «Τέλος οι φιλοξενούμενοι οπαδοί»Παναθηναϊκός: Κλείνει ΓκατσίνοβιτςH σημασία του καλού ΛοβΑντρίγια Ζίβκοβιτς: Το μήνυμα στον Βλάχοβιτς για τη μεταγραφή στη ΓιουβέντουςΤρίτη αναβολή στο ΠΑΟΚ – ΠαναθηναϊκόςΑουγκούστο: «Συνεχίζουμε δυνατά» (pic)
Απόλλων Σμύρνης: «Τέλος οι φιλοξενούμενοι οπαδοί»

Διαβάστε ακόμη...