Να ποιος είναι ο Καραντώνης: «Έχει προσωπική σχέση με Καρυπίδη, έπρεπε να δηλώνει κώλυμα»

Από sdna.gr: Οι αποκαλύψεις που είχαν γίνει απ' τον Δεκέμβριο του 2020 και πέρασαν στο... ντούκου ή απλά δεν ενδιαφέρουν γιατί ο Καραντώνης πρέπει να παίξει το ρόλο του ως εργαλείο της διαιτησίας.
Πηγή: sdna.gr
Να ποιος είναι ο Καραντώνης: «Έχει προσωπική σχέση με Καρυπίδη, έπρεπε να δηλώνει κώλυμα»

Η μαγκιά της Λαμίας την έστειλε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ταυτόχρονα, το... αίμα της τρέχει ακόμη απ' το «σφαγείο» που την πέρασε ο Καραντώνης. Ο διαιτητής-εργαλείο που σφύριξε λες και ήταν ο Καρυπίδης. Ο καλός του φίλος δηλαδή.

Όποιος το άκουσε πρώτη φορά τώρα, ή όποιος το παίζει πως δεν το γνώριζε, απλά λέει ψέματα. Η ποδοσφαιρική πιάτσα το γνωρίζει και κυρίως έχει δημοσιοποιηθεί η συγκεκριμένη φιλική σχέση του διαιτητή και του ιδιοκτήτη του Άρη. Κατά σύμπτωση, ο συγκεκριμένος ρέφερι ορίζεται σε ματς της συγκεκριμένης ομάδας.

Κι αν οι φίλαθλοι δεν μπορούν να λένε πως δε γνώριζαν, οι δημοσιογράφοι το ίδιο, ή ακόμη και κάποιοι ποδοσφαιράνθρωποι, υπάρχει κι ένας που δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να μην ήξερε! Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Έχει αυτό το νευραλγικό ρόλο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όρισε τον ρέφερι που θύμισε σε όλους τις σκληρές εποχές της σιχαμένης παράγκας. Τον Καραντώνη. Στο ματς που έπαιζε όλη τη χρονιά, η ομάδα που ορίζει τις τύχες της το φιλαράκι του. Σα να ζητήσει κάποιος απ' τον Κλάτενμπεργκ να είναι αντικειμενικός ενώ καλείται να καθορίσει τα συμφέροντα του δικού του κολλητού, του Λευτέρη Αυγενάκη. Δε θα μπορούσε φυσικά!

Ο Κλάτενμπεργκ απαγορεύεται να δηλώσει πως δε γνώριζε. Στην χώρα που φουσκώνει τον τραπεζικό του λογαριασμό, ακριβώς πριν από 13 μήνες (Δεκέμβριος 2020) όλες οι πληροφορίες του... δόθηκαν στο πιάτο. Με αποκαλύψεις για την «ποδοσφαιρική και προσωπική σχέση Καρυπίδη-Καραντώνη». Οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν επίσημα. Με δήλωση του Αλέξη Κούγια.

Ήταν μετά το ματς ΑΕΛ-Άρης 0-3. Ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ΠΑΕ, είχε προχωρήσει σε δήλωση που αποκάλυπτε τη σχέση του Καρυπίδη και του Καραντώνη. Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει ξεγυμνώνοντας τους πρωταγωνιστές:

«Δεν ήθελα να μιλήσω με ονοματεπώνυμα και να δημοσιοποιήσω γιατί εξέφρασα την ανησυχία μου, όταν άκουσα ότι διαιτητής του αγώνα μας με τον Άρη θα είναι ο Καραντώνης και στο VAR ο Κοτσάνης, αλλά, μετά από αυτά που ζήσαμε σήμερα στο Αλκαζάρ, είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.

Ζητάω από τον Θόδωρο Καρυπίδη να βγει δημόσια και να πει τι μου είπε στο βενζινάδικο στη BP στην Βουλιαγμένη, που βάζουμε βενζίνη και πλένουμε τα αυτοκίνητα μας, για τη σχέση του και σε προσωπικό επίπεδο και σε ποδοσφαιρικό με τον Καραντώνη.

Τον προκαλώ να βγει και να το πει σαν άντρας που φοράει παντελόνια.

Τον προκαλώ επίσης να βγει και να πει δημοσίως τι μου είπε στο τηλέφωνο που με πήρε αμέσως μετά από τη δημόσια τοποθέτηση μου, για να με καθησυχάσει και να με διαβεβαιώσει ότι ο Καραντώνης θα παίξει 50-50.

Ζητάω τώρα από τον Καραντώνη να βγει και να πει δημοσίως τι σχέση έχει με τον Καρυπίδη.

Ρε Καραντώνη, μετά τα όσα μου έχει πει για την προσωπική σας σχέση ο Καρυπίδης, έπρεπε μόνος σου να δηλώνεις ότι δεν πρέπει να σε βάζουν σε παιχνίδια του Άρη.

Έτσι κάνουν οι έντιμοι άνθρωποι.

Ελπίζω ο κ. Κλάτενμπεργκ να είδε το παιχνίδι».

Ποτέ και για κανένα λόγο δε βγήκε ο Καρυπίδης να αποκαλύψει τι είχε πει στον Κούγια. Ποτέ και για κανένα λόγο δεν πήρε θέση για το τηλεφώνημα που είχε αποκαλύψει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ποτέ δεν μάθαμε αν ο Κλάτενμπεργκ είδε εκείνο το παιχνίδι. Είτε το είδε είτε όχι, έμαθε. Γνώριζε. Κι όμως, όρισε τον Καραντώνη στο ματς της χρονιάς του Άρη. Με τα αποτελέσματα που όλοι οι Έλληνες είδαν.

Κι αν ο Αλέξης Κούγιας κάνει συχνά δηλώσεις, είναι δεδομένο πως δε θα το έκανε προς αυτή την πλευρά. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο, είχε τους λόγους του. Την οργή του.

Ήξερε ο Κλάτενμπεργκ. Ήξεραν όλοι. Ορίστηκε το φιλαράκι του Καρυπίδη. Ο Καραντώνης που δεν έχει την ευθιξία-όπως του είχε πει ο Κούγιας-να δηλώνει κώλυμα όταν καλείται να διαιτητεύσει την ομάδα του Καρυπίδη.

Απλά τα πράγματα. Η συνέχιση της παρουσίας του Καραντώνη στη διαιτησία, οι ορισμοί του διαρκώς και σε αναμετρήσεις του Άρη, δεν είναι ούτε συμπτωματικό ούτε άγνοια. Τα εργαλεία τα χρησιμοποιεί ο καθένας για συγκεκριμένες «δουλειές».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...