Υπόλογος για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου ο Ολυμπιακός (pic)

Από sdna.gr: Ενώ τα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό τη διάσπορας του covid-19, μείωσαν την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα και προκάλεσαν την αντίδραση όλων των μεγάλων ΠΑΕ και της Super League 1, λόγω του σαφέστατα άδικου χαρακτήρα τους, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι η ομάδα που μπορεί να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.
Πηγή: sdna.gr
Υπόλογος για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου ο Ολυμπιακός (pic)

Κι αυτό διότι ο κόσμος του Ολυμπιακού, μέσα από τη θέληση του να στηρίξει την ομάδα του. παραβίασε το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, που τέθηκε σε εφαρμογή στις 3/1/2022, ρίχνοντας νερό στο μύλο της κυβέρνησης και όσων έχουν στοχοποιήσει το ποδόσφαιρο, έχοντας μάλιστα θέσει ως προαπαιτούμενο για να τελειώσει το μέτρο των... 1000 ατόμων την αυστηρή τήρηση των κανόνων.

Η παρουσία των οργανωμένων οπαδών είναι αντίθετη με την ρητή πρόβλεψη που υπάρχει στο υγειονομικό πρωτόκολλο. Συγκεκριμένα στο εδ. ΙΙΙ παρ. 5 του οποίου αναφέρεται ότι "η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση και παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα επιτρέπεται σε πρώτη φάση".

Ευθύνες εκτός από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που δεν κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση, ενδεχομένως να υπάρχουν και στη διοίκηση του Απόλλωνα, που στην ανακοίνωση για την αγορά εισιτηρίων δεν απέκλεισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που η Super League θέλει από τις 16 Ιανουαρίου να αλλάξει η κατάσταση με το πλαφόν των 1000 φιλάθλων, μάλλον δεν βοηθά ιδιαίτερα κάποιοι να δίνουν... πάσες στην κυβέρνηση και το ακόμα χειρότερο είναι να το δουν κι άλλοι ακολουθώντας το ίδιο παράδειγμα...

Όλα λοιπόν θα κριθούν πλέον από την αντίδραση που θα υπάρξει μετά τα όσα συνέβησαν χθες στη Ριζούπολη.

Διαβάστε ακόμη...