Άρης: «Μισός» στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό - Εντοπίστηκαν και νέα κρούσματα

Από sdna.gr:Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού στους «κιτρινόμαυρους», εντοπίστηκαν και νέα κρούσματα κορωνοϊού. Εννιά στο σύνολο με τα έξι να αφορούν ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα τρία μέλη του τεχνικού τιμ.
Πηγή: sdna.gr
Άρης: «Μισός» στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό - Εντοπίστηκαν και νέα κρούσματα

Κατά τους εργαστηριακούς ελέγχους για τον κορωνοϊό, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, ανιχνεύτηκαν συνολικά εννέα θετικά δείγματα, που αφορούν έξι ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από αυτά τα δύο αφορούσαν νέα κρούσματα, τα υπόλοιπα υπήρχαν από τους προηγούμενους ελέγχους που είχαν γίνει τις προηγούμενες ημέρες.

Οι «κιτρινόμαυροι» αιτήθηκαν προς την Super League την αναβολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού δεν θα έχουν στην διάθεσή τους έξι ποδοσφαιριστές που νοσούν από κορωνοϊό, δύο παίκτες που ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και τον Αμπουμπάκαρ Καμαρά, που συμμετέχει στο Copa Africa με την Εθνική Μαυριτανίας.

Η Super League, ωστόσο απέρριψε το αίτημα του Άρη για αναβολή, δεδομένου ότι οι «κιτρινόμαυροι» βάση του πρωτοκόλλου της Λίγκας, έπρεπε να έχουν επτά ενεργά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά τον σημερινό τελευταίο εργαστηριακό έλεγχο κάτι που ωστόσο δεν συνέβη.

Έτσι ο Άκης Μάντζιος είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές απουσίες, παίρνοντας μαζί του στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τους: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνη, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπερτόγλιο, Μπράμπετς, Σάκιτς, Τζέγκο, Εντιαγέ, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Δεληζήση, Μάνο, Ασλανίδη και Σαλιάρη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...