Άγιος Βαγγέλης έρχεται! (pic)

Από paok24.com: Τα... αλισβερίσια μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη (και της Νότιγχαμ Φόρεστ βεβαίως βεβαίως), στα χρόνια των Βαγγέλη Μαρινάκη και Θόδωρου Καρυπίδη, πολλά και σε... σταθερή βάση!
Πηγή: paok24.com
Άγιος Βαγγέλης έρχεται! (pic)

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Την μεταγραφή του Ντουρμισάι στον Άρη που από εκεί που ήταν "ελεύθερη" τελικά έγινε με δανεισμό; Tις φοβερές επιλογές του Άρη από... Νότιγχαμ μεριά, όχι φυσικά από το... πάνω ράφι αλλά από τα... αζήτητά της; Την διαρροή της ΠΑΕ Άρης "θα μας πάρει τον Ματέο Γκαρσία ο κ. Μαρινάκης και στα λεφτά θα τα βρούμε γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε κάποια προβλήματα";

Τη... στάση του Ρόουζ στο Πασαλιμάνι, πριν πάει στη Λέγκια Βαρσοβίας; Τους δανεικούς του Ολυμπιακού στον Άρη ή τους "ερυθρόλευκους" που έμειναν... ελεύθεροι και πήγαν στον Άρη με το 1/10 του συμβολαίου που είχαν στον Πειραιά; Ή μήπως τους πρώην "ερυθρόλευκους" που... πέταξαν τη σκούφια τους προκειμένου να φορέσουν τη φανέλα του θεού του πολέμου; Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα...

Η σχέση αγάπης όμως μεταξύ των δύο ομάδων, δεν έχει τέλος! Ρωμαίος και Ιουλιέτα ένα πράγμα, στα καλύτερά του!Και εξηγούμαστε!

Την ώρα που ο Άρης ετοιμάζεται να αποκτήσει – ως ελεύθερο όπως λέει, αλλά δεν θα κολλήσουμε σε αυτό, καλό παιδί να ΄ναι και ό,τι να΄ναι) τον Σάντε Σίλβα, τον οποίο τον ήθελε και το περασμένο καλοκαίρι αλλά τελικά τον... έκλεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ και τώρα θέλει να τον... επιστρέψει καθώς αγωνίστηκε σε μόλις... 21 λεπτά από το ξεκίνημα της σεζόν, οι Πειραιώτες... φλερτάρουν με τον Εντιαγιέ!

Δεν το λέμε εμείς. Η καλή εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής – Γαύρος – Γάτα" το λέει και μάλιστα είναι το κεντρικό θέμα της στο σημερινό πρωτοσέλιδο. Δεν μας πιστεύετε; Ορίστε άπιστοι Θωμάδες!

Διαβάστε ακόμη...