ΑΕΛ: Καλοί παίκτες, μέτρια πορεία

Από paok24.com : Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς… Κυπέλλου, θέλοντας να κλείσει τις υποχρεώσεις του για το 2021, με την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.
Πηγή: paok24.com
ΑΕΛ: Καλοί παίκτες, μέτρια πορεία

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα υποδεχτεί το απόγευμα της Τετάρτης (17:00) την ΑΕΛ στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα.

Ο “Δικέφαλος” θα βρει μπροστά μία ΑΕΛ σε… κρίση και παίκτες που έχουν τεράστιο κίνητρο, θέλοντας να κάνουν τη “ζημιά” στον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο κομμάτι της σεζόν δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, καθώς σε 8 αγώνες στη Super League 2 έχει να επιδείξει μόλις 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα, παρά το γεγονός ότι διαθέτει ένα καλό ρόστερ με παίκτες όπως ο Μπέρτος, ο Γιάκος κι ο Μπαντιμπαγκά, που έχουν παραστάσεις.

Στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Φυντάνης παρέταξε την ομάδα του με σημαντικές αλλαγές, καθώς συνήθως βασικοί είναι παίκτες όπως ο Παπαγεωργίου, ο Ηλιάδης, ο Ταχάρ, Γαρουφαλιάς, Γλυνός, ο Ακούνια, ο Μπαντιμπαγκά κι ο Όγκμποε, με τον Έλληνα τεχνικό να επιλέγει ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο.

Με τον Αλέξη Κούγια να εξαπολύει “βέλη”… κατά πάντων, μετά το 0-0 με τον Πιερικό, βάζοντας ξανά στο στόχαστρο τους παίκτες, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μεγάλο κίνητρο με φόντο τη ρεβάνς, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να παρουσιαστεί σοβαρός, προκειμένου να μην υπάρξει δυσάρεστη έκπληξη στην Τούμπα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...