Η οικονομική ζημιά της Σλόβαν Μπρατισλάβας

Από thessports.gr: Για τις σημαντικές απώλειες που υπέστη η Σλόβαν Μπρατισλάβας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση της σλοβακικής κυβέρνησης για lock down μίλησε ο Ιβαν Κμότρικ.
Πηγή: thessports.gr
Η οικονομική ζημιά της Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο γενικός διευθυντής της Σλόβαν μιλώντας στην εφημερίδα Novy Cas, ανέφερε ότι από πλευράς εσόδων χάθηκαν περίπου 700.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων:

«Περιμέναμε ότι το γήπεδο θα ήταν sold out από εμβολιασμένους φιλάθλους. Είχαμε και πληροφορίες από τον αντίπαλο ότι έρχονταν Έλληνες οπαδοί εδώ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Το χαμένο κέρδος στη μέση κατανάλωση των φιλάθλων μέσα στο γήπεδο, που κυμαίνεται γύρω στα πέντε ευρώ ανά άτομο, είναι γύρω στις 100.000 ευρώ. Έπρεπε να ακυρώσουμε σουίτες, VIP, κάποιες παραγγελίες catering, κάτι που είναι άλλη μια απώλεια της τάξης των 150.000 έως 200.000 περίπου. Οπότε μια πρόχειρη εκτίμηση είναι ότι χάσαμε περίπου 700.000 ευρώ στο ματς της χρονιάς, με τον ΠΑΟΚ που περιμέναμε τόσο πολύ».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου:

"Το πρόβλημα είναι μάλλον κάπου πιο βαθιά στο έδαφος. Τον Σεπτέμβριο κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε αυτή τη στιγμή. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν και μετά θα ανακατασκευαστεί ξανά ο χλοοτάπητας, όπου θα πάμε πιο βαθιά, και πιστεύω ότι τότε θα είναι σε καλή κατάσταση", ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Σλόβαν.

Διαβάστε ακόμη...