Απογοητευμένοι στη Σλόβαν

Απο paok24.com: Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, αναφέρθηκε ξανά στην απουσία του κόσμου
Πηγή: paok24.com
Απογοητευμένοι στη Σλόβαν

Το θέμα με τον κορωνοϊό, την απόφαση για lockdown και το άδειο «Τεχέλνε Πόλε», έχει πειράξει πολύ τους ανθρώπους της Σλόβαν Μπρατισλάβα.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ιβάν Κμότρικ, με συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι στην ομάδα. Όποιος έχει κάνει ένα άθλημα ή καταλαβαίνει, ξέρει. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι, χάσαμε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας, παίζοντας στο γήπεδο μας. Χάσαμε το δωδέκατο παίκτη μας. Όλοι μας ξέρουμε και θυμόμαστε καλά, την επίδραση που είχε η υποστήριξη του κόσμου μας, δύο χρόνια πριν, όταν νικήσαμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο μας».

Εύχομαι να παλέψουμε και για τους οπαδούς μας. Θέλω να παλέψουμε για το σήμα της Σλόβαν και για την ιστορική επιτυχία του σλοβάκικου ποδοσφαίρου και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, έστω κι από απόσταση. Να έχουμε την απαιτούμενη απόδοση και το αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη μου ευχή είναι να μπορέσουμε να απολαύσουμε ξανά, όλοι μαζί, ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι σε ένα γεμάτο στάδιο αυτήν τη σεζόν. Νομίζω ότι όλοι το αξίζουμε και ειδικά οι παίκτες με την απόδοση και την αφοσίωση τους, οι προπονητής με τη δουλειά τους, όπως και η διοίκηση, για όλα όσα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις εναλλακτικές που είχε έτοιμες η Σλόβαν, σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης, ωστόσο επιβλήθηκε το γενικό lockdown. «Περιμέναμε ότι μπορεί να μην μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το μοντέλο, των εμβολιασμένων και αυτών με τα αρνητικά τεστ, για όλους του αγώνες του ομίλου. Γι'αυτό και είχαμε προτείνει πακέτα εισιτηρίων για όλη τη φάση των ομίλων, σε πλήρως εμβολιασμένους φιλάθλους. Στην περίπτωση που θα χειροτέρευε η κατάσταση, λόγω του αυξημένου ποσοστού εμβολιασμού στη Μπρατισλάβα, είχαμε πάρει ως το χειρότερο σενάριο να υπάρχουν εισιτήρια μόνο για εμβολιασμένους.

Δεν περιμέναμε με τίποτα αυτό που συνέβη. Αφού ακούγαμε εδώ και ένα χρόνο ότι το εμβόλιο θα αποτελεί την εγγύηση της ελευθερίας μας, οπότε πολύς κόσμος εμβολιάστηκε για να μπορεί να πάει σε μεγάλα events και να επιστρέψει στην κανονική ζωή, όπως γίνεται οπουδήποτε στην Ευρώπη και τον κόσμο. Δυστυχώς έτσι ο κόσμος χάνει το ποδόσφαιρο και τις μεγάλες εκδηλώσεις κι εμείς, χάνουμε την υποστήριξη τους και φυσικά μία σημαντική πηγή εσόδων».

Διαβάστε ακόμη...