Συνδεόταν στενά ο Καρυπίδης με τον πρόεδρο της Μπεϊτάρ που συνελήφθη για απάτη!

Από sdna.gr: Στενή φιλία - που έφτανε σε πιθανή επαγγελματική συνεργασία - συνδέει τον Θόδωρο Καρυπίδη με τον πρόεδρο της Μπεϊτάρ που συνελήφθη για απάτη με κρυπτονομίσματα. Η συνάντηση τον Οκτώβριο του 2020 στην Ελλάδα.
Πηγή: sdna.gr
Συνδεόταν στενά ο Καρυπίδης με τον πρόεδρο της Μπεϊτάρ που συνελήφθη για απάτη!

Σοκ προκάλεσε στο Ισραήλ η είδηση της σύλληψης του Μόσε Χογκέγκ για απάτη με κρυπτονόμισμα. Ο πρόεδρος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αντιμετωπίζει κατηγορία για απάτη με δεκάδες εκατομμύρια σεκέλ, ενώ θα εξεταστεί από τις αρχές της χώρας και για ξέπλυμα χρημάτων.

Ο Χογκέγκ δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια ως ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ, που είναι η πρώην ομάδα του Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, ενώ η εταιρεία του, Ownix, είχε μέχρι πρότινος συνεργασία (μεταξύ άλλων) και με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί διέκοψαν βέβαια κάθε... δεσμό με τον παράγοντα, που, ειρήσθω εν παρόδω, έχει κατηγορηθεί παλιότερα και για σεξουαλική επίθεση από γνωστό μοντέλο.

Εκτός όλων των άλλων, ο Ισραηλινός είχε στενή φιλία και με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι δύο άνδρες είχαν επαφές για επαγγελματικά ζητήματα (δεν προκύπτει από κάπου ότι είχε πέσει στο... τραπέζι το εγχείρημα με το κρυπτονόμισμα), ενώ συζητούσαν και για ποδοσφαιρικά θέματα. Μάλιστα, πριν περίπου ένα χρόνο, ο Καρυπίδης δείπνησε με τον Χογκέγκ και στην ατζέντα τους υπήρχε προοπτική για ευρύτερη συνεργασία μεταξύ του Άρη και της Μπεϊτάρ. Η συγκεκριμένη είδηση «έπαιξε» σε πολλά sites, όπως επίσης και η διάθεση του Έλληνα παράγοντα για επιχειρηματικό «μπάσιμο» στο Ισραήλ.

Όπως είναι προφανές, η είδηση για την σύλληψη του Ισραηλινού και η εμπλοκή του στην απάτη έχει προκαλέσει σοκ στον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων», αφού οι δυo τους είχαν εξαιρετικές σχέσεις. Αυτό άλλωστε φάνηκε και σε σχετικό story του Καρυπίδη από την περσινή του συνάντηση με τον Χογκέγκ στο Κολωνάκι, στο οποίο ξεχωρίζουν οι σημαίες της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Δείτε το εδώ:

Διαβάστε ακόμη...