Την Παρασκευή νέα τεστ κορωνοϊού στον Ατρόμητο

Από sdna.gr: O κορωνοϊος συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις ομάδες της Super League, σε μία πραγματικότητα που δυστυχώς ήρθε για να μείνει.
Πηγή: sdna.gr
Την Παρασκευή νέα τεστ κορωνοϊού στον Ατρόμητο

Μετά την ανακοίνωση τριών κρουσμάτων από την ΠΑΕ Ατρόμητος, τα οποία αφορούν τρία μέλη του τεχνικού τιμ, τον Γιώργο Παράσχο, τον Παναγιώτη Γκουτσίδη και τον Γιώργο Πήδουλα, στην ομάδα του Περιστερίου βρίσκονται σε εγρήγορση για να αποφευχθεί μία μεγαλύτερη διασπορά.

Στον Ατρόμητο διενεργούν διαγνωστικά τεστ δύο φορές κάθε εβδομάδα και αυτό θα γίνει και στην προκειμένη περίπτωση, ενώ οι προπονήσεις συνεχίζονται με μεγάλη προσοχή, προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η ομάδα θα υποβληθεί σε νέο έλεγχο κορωνοϊου την Παρασκευή και από εκεί θα ξεκαθαρίσει αν όλα έχουν κυλήσει ομαλά με τη διασπορά εντός ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτόκολλο της Super League αναφέρει πως χρειάζονται τουλάχιστον 7 κρούσματα σε ποδοσφαιριστές (χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για τα μέλη του τεχνικού τιμ), προκειμένου να αναβληθεί μία αναμέτρηση, άρα με τα έως τώρα δεδομένα φαίνεται ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Περιστέρι δεν κινδυνεύει.

Διαβάστε ακόμη...