Χέρι – χέρι (ξανά) Μαρινάκης και Αλαφούζος!

Απο paok24.com: Από... κοντά και ο Λευτέρης Αυγενάκης βεβαίως βεβαίως!
Πηγή: paok24.com
Χέρι – χέρι (ξανά) Μαρινάκης και Αλαφούζος!

Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι! Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος πορεύονται ξανά μαζί το τελευταίο διάστημα, έχοντας έναν και μόνο στόχο! Να πείσουν την UEFA πως πρέπει να παρέμβει (!) στα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να διορίσει προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ!

Φυσικά, απώτερος στόχος των δύο δεν είναι το... καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά να "πέσει" η νυν διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τους δύο μεγαλομετόχους των αιώνιων εχθρών να έχουν ως σύμμαχο και τον Λευτέρη Αυγενάκη!

Βεβαίως, Μαρινάκης και Αλαφούζος έχουν επιστρατεύσει όλα τα Μέσα που έχουν στην κατοχή τους για να δημιουργήσουν κλίμα, με τον πρώτο να θέλει την επιστροφή των... Κυριακών όπου "βασίλευε" το 100-0 υπέρ των Πειραιωτών και τον δεύτερο να ψάχνει ένα... σωσίβιο, μπας και δικαιολογήσει και την φετινή (διαφαινόμενη) αποτυχημένη προσπάθειά του να δημιουργήσει μία ομάδα με ικανότητα και ποιότητα να κυνηγήσει υψηλούς στόχους!

Και αν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα βρίσκουν όλα... καλώς καμωμένα από τη στιγμή που αυτή η "συμμαχία" είναι επιλογή του...πολυαγαπημένου τους προέδρου, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε την αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού!

Διαβάστε ακόμη...