Συνέντευξη με κλειστά χαρτιά, αποθέωση για ΠΑΟΚ και Ζέκα στην Τούμπα!

Από sdna.gr: Χωρίς διάθεση να ανοίξει τα χαρτιά του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ο Γενς Θόρουπ, δεν γνωστοποίησε ούτε αποστολή, στάθηκε στους πλάγιους επιθετικούς του Δικεφάλου και στην παρουσία Ζέκα!
Πηγή: sdna.gr
Συνέντευξη με κλειστά χαρτιά, αποθέωση για ΠΑΟΚ και Ζέκα στην Τούμπα!

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Κάρλος Ζέκα καθώς ζήτησε να ακολουθήσει την αποστολή των Δανών, με τον προπονητή του να τον εξυμνεί δημόσια από την Τούμπα:

«Παρά τον τραυματισμό ήταν παρών σε όλα τα παιχνίδια και μία φορά τον έχρισα, αν και τραυματία, αρχηγό. Μου ζήτησε να έρθει μαζί μας στην Ελλάδα και αυτό δείχνει ότι είναι σημαντικό κομμάτι για την ομάδα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι θα κάνει διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή για περισσότερη ώρα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δημιουργήσουμε ευκαιρία».

Για τη σημασία του αυριανού αγώνα με φόντο την πρωτιά: «Μπαίνοντας στον όμιλο δεν τα πήγαμε άσχημα, έχουμε δύο νίκες και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Θα είναι λίγο δύσκολο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση, αλλά δεν έχει χαθεί ακόμη. Όλα θα εξελιχθούν από το αυριανό παιχνίδι. Όλα είναι εφικτά κι εκτός από τους νέους παίκτες, έχουμε κι έμπειρους που θα δείξουν τον καλό τους εαυτό αύριο».

Για τους νεαρούς του γκρουπ: «Πιστεύουμε πολύ στους νέους παίκτες, είχαν την ευκαιρία να πάρουν αρκετό χρόνο και περιμένουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουν την υποστήριξη του κόσμου, θα πρέπει να μάθουν να παίζουν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτό γίνεται μόνο μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτά...».

Για τον αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τη Σλόβαν: «Ναι, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα που βρήκαμε στο δρόμο μας, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στη Μπρατισλάβα».

Για το γεγονός ότι δεν γνωστοποίησε αποστολή: «Καλύτερο να το κρατήσουμε μυστικό ειδικά αντιμετωπίζοντας αντίπαλο από άλλη χώρα. Του το κάνουμε πιο δύσκολο...».

 

Διαβάστε ακόμη...