Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πληρωθεί δικηγορικό γραφείο που εκπροσώπησε τη Super Legue!

Από sdna.gr:Η τοξικότητα που διαχέεται σχεδόν σε όλες τις ενέργειες της διοίκησης του Ολυμπιακού στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου εκφράστηκε και στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ με αφορμή τη συζήτηση του θέματος της αποζημίωσης του δικηγορικού γραφείου του Π. Καϊμακάμη.
Πηγή: sdna.gr
Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πληρωθεί δικηγορικό γραφείο που εκπροσώπησε τη Super Legue!

Το συγκεκριμένο γραφείο ανέλαβε την εκπροσώπηση του συνεταιρισμού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην υπόθεση της προσφυγής που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" κατά της απόφασης για την "κεντρική διαχείριση" των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Με επιχείρημα ότι η ανάθεση της εκπροσώπησης της Σούπερ Λιγκ δεν είχε συζητηθεί σε προηγούμενο ΔΣ οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού είπαν ότι δεν θα έπρεπε να έρθει το θέμα της αποζημίωσης προς συζήτηση, παρότι η παροχή υπηρεσιών είχε ήδη γίνει.

Ο τέως πρόεδρος Λ. Μπουτσικάρης πήρε το λόγο ανέλυσε τους λόγους της ανάθεσης σε εξωτερικό γραφείο, εξήρε την προετοιμασία που έγινε για την υπόθεση και κατέληξε ότι θα πρέπει να καταβληθεί αποζημίωση.

Η συζήτηση επί του αιτήματος του Βόλου να απευθυνθεί η Σούπερ Λιγκ στον υφυπουργό Αθλητισμού και να ζητήσει αλλαγή του νόμου όσον αφορά τη διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με πρόβλεψη της "κεντρικής διαχείρισης", αναβλήθηκε, επειδή δεν έχει καθαρογραφεί το σκεπτικό του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που ακύρωσε την ανάλογη απόφαση που έλαβε η Σούπερ Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...